Christer Falck:

Avslører babynyhet

Christer Falck skal bli far igjen.

BLIR FAR: Christer Falck og kjæresten venter sitt første barn sammen i januar. Foto: Heiko Junge / NTB
BLIR FAR: Christer Falck og kjæresten venter sitt første barn sammen i januar. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christer Falck (52) og kjæresten Line Vee Hanum (44) venter sitt første barn sammen. Terminen skal være over nyttår. Det avslører han selv på Facebook:

«12. januar 2022 er den store dagen. Vi krangler litt om navn (mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist). Men siden Line alltid bestemmer, så vinner nok hun», skriver han på profilen sin.

Fra tidligere har han barna Isak (15) og Iben (13) med ekskona Synnøve Macody Lund (45). Falck og Lund gikk imidlertid fra hverandre i 2011.

Seinere det året ble det kjent at Falck og Hanum var et par. På tidspunktet var sistnevnte pressesjef i TV 3, mens Falck var programleder for «Robinsonekspedisjonen».

Christer Falck har i skrivende stund ikke besvart Dagbladets henvendelser.

RASER: «Robinsonekspedisjonen» er tilbake og vi tok en prat med tidligere programleder Christer Falck. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Overfor Se og Hør har Falck tidligere uttalt hva han elsker med kjæresten:

– Det er først og fremst den skakke tanna hennes som gjør henne perfekt. Jeg kunne vært sammen med henne selv om hun hadde vært et monster, så lenge jeg kunne fått lov til å se det asymmetriske smilet hennes en gang iblant.

52-åringen ble rikskjent som deltaker- og etterhvert programleder av reality-TV-serien «Robinsonekspedisjonen» på TV 3.

Programmet kom imidlertid tilbake på skjermen i år etter flere års pause, men med Silje Torp (47) i spissen som programleder.

SKREKKSKADE: Hanna Nordby er meget uheldig på «Robinsonekspedisjonen» og pådrar seg en skrekkskade. Video: Viaplay/Rød Løper/Steffen Pettersen. Vis mer

- Jeg tror programmet er i trygge hender. Jeg er veldig glad for at det ikke var en kjekk, ung mann som overtok etter meg, men heller en sterk, sterk dame, har Falck tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer