Christine Dancke:

Avslører babynyhet

Christine Dancke venter sitt første barn.

GRAVID: Christine Dancke venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GRAVID: Christine Dancke venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld avslører tv- og radio-profil Christine Dancke (37) på Instagram at hun og samboeren Simon Bergseth (28) venter sitt første barn sammen.

«Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, gjemme seg og føle på andres blikk (selvom det kanskje bare er noe jeg innbiller meg, men det kan jo være tøft nok i seg selv). Jeg velger derfor å si det som det er: Hei på deg til lille meg inni magen min», skriver hun på Instagram.

«Skal si du kom ekstremt ut av det blå, spesielt med tanke på tilstanden min som jeg noooen ganger har tulla litt med - jeg pleier å si at jeg er «halv under lungene» fordi jeg er født med en nyre og kun halvparten av alle de indre kvinneorganene», fortsetter hun.

Videre forteller programlederen åpenhjertig at dette medfører at hun ikke vet om deres lille frø faktisk kommer til verden.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

«(...) og jeg håper derfor jeg med dette kan legge spekulasjoner til side og krysse fingrene for at magen min og all snakking om den kan få være i fred til vi vet hvordan dette ender. Så skal vi heller love å si i fra».

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Dancke.

Åpnet seg om kjæresten

Tidligere i år kunne medieprofilen, kjent fra blant annet «Kompani Lauritzen», fortelle Dagbladet om forholdet med den ti år yngre samboeren Simon Bergseth.

Paret har holdt store deler av forholdet skjult fra offentligheten, men den gang røpet Dancke hvordan det hele startet. I podkasten til Ida Fladen har hun også fortalt at de møttes da kjæresten var 19 år gammel.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Der medga hun samtidig at nettopp det vekket reaksjoner fra enkelte, at hun tvilte litt selv også, at dette er noe hun aldri har pratet offentlig om før, at hun tenkte «hva kommer folk til å tenke» - og at hun i starten trodde han var eldre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer