Logan Williams:

Avslører barnestjernas tragiske dødsårsak

Ble bare 16 år gammel.

DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i april, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken klar. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust
DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i april, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken klar. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av april kom nyheten om at barnestjerna Logan Williams, kjent fra TV-suksessen «The Flash», var død. Han ble bare 16 år gammel. Familien satt igjen knust, og visste ikke sin arme råd.

- Jeg kan ikke gi foreldrene mine, som mistet sitt eneste barnebarn, en klem. Det er vanskelig, sa skuespillerens mor den gang.

Williams er best kjent for rollen som unge Barry Allen i serien «The Flash». Ifølge IMDb landet den unge kanadieren sin første filmrolle som tiåring - i filmen «The Color of Rain». Mang en kollega av stjerna var raskt ute med kondolanser, og det var åpenbart at 16-åringen var spådd en lysende framtid i bransjen.

Da nyheten om dødsfallet ble kjent, hadde ikke rettsmedisinerne konkludert med noe dødsårsak ennå. Nå er den derimot klar.

Store rusproblemer

Det er People som først omtaler saken. Magasinet skriver at den unge barnestjerna hadde store rusproblemer, noe moren hans bekrefter.

Han døde av en overdose med fentanyl. Det er et hissig legemiddel som er om lag 50 ganger kraftigere enn heroin, og 100 ganger kraftigere enn morfin. Medikamentet brukes først og fremst ved generell anestesi, skriver Store norske leksikon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer