Ellen DeGeneres:

Avslører bisarre krav

Ytterligere uttalelser fyrer opp under Ellen-spekulasjoner.

KRITKK: Ellen DeGeneres og hennes produsenter har i flere måneder vært offer for sterk kritikk. Nå har spekulasjonene fått ytterligere kjøtt på beinet. Foto: NTB Scanpix
KRITKK: Ellen DeGeneres og hennes produsenter har i flere måneder vært offer for sterk kritikk. Nå har spekulasjonene fått ytterligere kjøtt på beinet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SISTE: Ellen DeGeneres skal nylig ha sagt til sine ansatte at hun er lei seg og skuffet etter anklagene om giftig arbeidsmiljø. Les mer om dette her.

De siste månedene har internett nærmest eksplodert i rykter og spekulasjoner kring talkshowdronninga Ellen DeGeneres (62).

Kritikken har haglet etter at en rekke personer har gått ut på sosiale medier og anklaget komikeren for å være mindre grei enn det hun gir seg ut for å være.

Helt siden 2003 har talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» rullet over tv-skjermer over hele verden. Gjennom 17 år har hun hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner - med for eksempel møter med stjerner eller store pengegaver.

I mars gikk imidlertid den nokså ukjente komikeren Kevin T. Porter ut på Twitter og oppfordret alle til å dele sine verste historier om 62-åringen, og det strømmet på med meldinger. Der ble hun blant annet kalt «den slemmeste personen som finnes».

Bisarre krav

Da skal det også ha kommet fram anklager om et giftig arbeidsmiljø - noe «The Ellen DeGeneres Show» nå granskes for, ifølge blant andre The Hollywood Reporter, Deadline og Variety.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer