Melania og Ivanka Trump:

Avslører bittert forhold

Detaljer fra den nye boka «Melania and Me» beskriver forholdet mellom Ivanka og Melania Trump.

DÅRLIG FORHOLD: I en ny bok om Melania Trump, avsløres det at hun ikke skal ha det beste forholdet til ektemannens datter, Ivanka Trump. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG FORHOLD: I en ny bok om Melania Trump, avsløres det at hun ikke skal ha det beste forholdet til ektemannens datter, Ivanka Trump. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«En avslørende og eksplosiv skildring av Stephanie Winston Wolkoffs 15-årige vennskap med Melania Trump og observasjoner av det mest kaotiske Hvite hus i historien».

Slik lyder beskrivelsen av den nye boka «Melania and Me», som er skrevet av den amerikanske førstedamens tidligere rådgiver, Stephanie Winston Wolkoff, ifølge The Daily Beast.

I boka, som er forventet å komme i starten av september, avsløres nye detaljer om Melania Trump (50) gjennom 15 år - detaljer som aldri før har sett dagens lys, eller som foreløpig bare har vært spekulasjoner, ifølge The Guardians kilder.

I et eksklusivt utdrag fra den nye boka kan Intelligencer nå avsløre nye detaljer om førstedamens liv, som lenge har forsøkt å verne om privatlivet med all sin makt, til tross for sin posisjon.

Blant annet får leserne et innblikk i hva som faktisk skal foregå bak lukkede dører, spesielt når det gjelder forholdet til stedattera, Ivanka Trump (38). I boka kommer det nemlig fram at forholdet ikke skal være av de beste.

Lite begeistret

Den tidligere rådgiveren beskriver blant annet sitt «smålige» forsøk, sammen med førstedamen, på å holde Ivanka unna de beste bildemulighetene under president Trumps innsettelse i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer