Pernilla Wahlgren:

Avslører: Blir «hjemløs»

Den svenske artisten røper overfor Dagbladet at hun muligens blir samboer med kjæresten.

HJEMLØS: Pernilal Wahlgren forteller til Dagbladet at hun blir hjemløs for en liten periode. Problemet har hun imidlertid flere løsninger på. Foto: Jessica Gow / TT / NTB
HJEMLØS: Pernilal Wahlgren forteller til Dagbladet at hun blir hjemløs for en liten periode. Problemet har hun imidlertid flere løsninger på. Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det var i mai den hyggelige nyheten om at Pernilla Wahlgren (53) hadde funnet kjærligheten på ny kom. Dattera, Bianca Ingrosso (26), bekreftet imidlertid moras gryende romanse en hel måned før, i april.

Siden den gang har vi fått et innblikk i kjærlighetslivet hennes, blant annet i familiens realityserie «Wahlgrens Värld».

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Blir samboere?

Da Dagbladet tok en prat med den svenske artisten denne uka, kunne hun røpe at alt står bra til med kjærligheten. Det kan også hende han blir å se i årets sesong av «Wahlgrens Värld», skal vi tro henne.

- Ja, jo, det kan nok hende at han dukker opp, sier hun lurt.

Hun avslører også at det ikke er en helt fjern tanke at paret snart blir samboere. Det er det imidlertid en helt spesiell grunn til.

- Får vel bo hos kjæresten

Artisten er nemlig for tida igang med å bygge nytt hus, noe som ofte fører med seg litt kaos.

- Det går framover. Vi har hatt mye problemer med tomta, for det var mye mer å gjøre på den enn vi først trodde. Så det blir spennende, for jeg må flytte ut av huset mitt og ettersom det nye huset ikke blir klart før den tid har jeg ikke noe sted å bo, flirer hun.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Hvordan skal du løse det, da?

- Jeg får vel flytte hjem til Bianca, hun har jo kjøpt en ny, stor leilighet. Så det blir vel bra. Ellers får jeg vel bo hos kjæresten, sier hun på godt svorsk.

Wahlgren er for tida ute på turné med showet «Pernilla Wahlgren har hybris». I januar kommer hun også til Oslo, der hun skal spille for et utsolgt Sentrum Scene.

- Det skal bli kjempegøy. Vi kom oss aldri til Norge med forrige show (grunnet pandemien journ.anm.), så det skal bli kjempemorsomt å få spille dette «Hybris»-showet i Oslo, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer