Tonje Blomseth:

Avslører brudd - inspirert av Cecilie Skog

Friluftsbloggeren og kjæresten har gått hver til sitt.

SINGEL: Tonje Blomseth og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2
SINGEL: Tonje Blomseth og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eventyrer Tonje Blomseth (26), kjent fra blant annet TV 2-programmene «Bloggerne» og «Farmen Kjendis», og kjæresten Per Anders Eira har gått hver til sitt. Det skriver 26-åringen på Instagram.

Det er TV 2 som først omtaler saken.

Blomseth skriver i innlegget at valget om å dele nyheten på Instagram kommer som følge av å ha blitt inspirert av Cecilie Skog (44) og Aleksander Gamme (42), som gjorde det samme forrige uke.

De annonserte 14. februar at de gikk fra hverandre etter fem år sammen. Paret har døtrene Vilja og Vega sammen.

- Jeg og Per Anders har gått hver vår vei. Vi delte et hjem, ni hunder og en bedrift. For ikke å nevne en bestemt livsstil, skriver Blomseth i innlegget.

Hun påpeker samtidig at det å dele livet sitt i sosiale medier innebærer å dele både opp- og nedturer. Til sine nesten 55 000 følgere skriver hun videre:

- Vi hadde et godt liv sammen, og vi vil få et godt liv uten hverandre, også. Jeg skulle ønske denne historien hadde en bedre slutt, men noen ganger må du ta en bedre beslutning for framtida.

Trondheimsjenta har for lengst gjort friluftsliv til sitt levebrød. Ved siden av å reise på ekspedisjoner er hun kjent som forfatter, blogger og foredragsholder.

I Innlegget på Instagram skriver Blomseth at hun i tida framover vil bruke naturen som terapi.

26-åringen gikk Norge på langs allerede som 17-åring, og er av flere lansert som den kvinnelige versjonen av Lars Monsen.

Blomseth er for øvrig jenta som fikk nettet til å gå av skaftet da hun i 2015 satte seg naken på en fjelltopp - og la ut på bildet på Instagram.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer