Too Hot to Handle:

Avslører brudd - og ny flamme

Gleden ble kortvarig for «Too Hot to Handle»-paret. Det benyttet en annen deltaker seg av.

TOO HOT: Netflix-suksessen «Too Hot to Handle» var på alles lepper denne våren. Nå bekrefter to av stjernene brudd. Foto: Instagram
TOO HOT: Netflix-suksessen «Too Hot to Handle» var på alles lepper denne våren. Nå bekrefter to av stjernene brudd. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vårens store Netflix-suksess ble i år, som i fjor, skandaleserien «Too Hot to Handle». Realityserien der ti superhotte single mennesker går i land på ei idyllisk øy i Karibia.

Der skal de, i motsetning til hva de er vant med, lære seg å danne dype og meningsfulle relasjoner. Og det uten noen form for sex eller fysisk intimitet.

Serien står blant annet bak det tidligere kjæresteparet som tok verden med storm, hele veien fra Canada til Australia - nemlig Francesca Farago (27) og Harry Jowsea (24).

I løpet av tida deltakerne i sesong to av skandaleshowet var på øya, fikk vi faktisk se begynnelsen på et par kjærlighetsforhold. Nå avslører derimot det ene paret at lykken brast, bare kort tid etter innspillingen.

Heftig krangel

Melinda Melrose (28) og Marvin Anthony (26) hadde god kjemi helt fra start. Men det ble raskt stukket kjepper i hjulene for paret, og de måtte overkomme flere hindringer, og ikke minst - flere flørter.

Tross all motgang forlot Melinda og Marvin øya som et par. I tillegg fikk sistnevnte med seg pengepremien på 55 000 amerikanske dollar, som tilsvarer rett under en halv million norske kroner. Franskmannen dro altså ikke tomhendt hjem fra Karibia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer