Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Erik Sæter og Isabelle Eriksen:

Avslører brudd: - Veldig trist

Isabelle Eriksen bekrefter bruddet etter spekulasjoner i sosiale medier.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen. Foto: Privat Vis mer

Isabelle Eriksen (23) og Erik Sæter (23) har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube fredag. Nyheten bekrefter også det tidligere paret overfor Dagbladet.

Se hva hun sier i videoen øverst i saken.

- Jeg aner ikke hvordan jeg skal starte denne videoen her, hvordan jeg skal gjøre det eller hva jeg skal si. Jeg har ikke skrevet ned noen ting, bare satt meg her for å snakke med dere rett og slett fordi jeg ikke orker å skrive noe manus eller gjøre det falskt på noen måte, sier hun i videoen som har fått navnet «Det er slutt mellom Erik og meg».

De tidligere «Paradise Hotel»-profilene bekreftet forholdet overfor Dagbladet i august i fjor - men nå er det altså slutt.

- Som dere ser av tittelen, er det slutt mellom Erik og meg. Det er faktisk mange som har spekulert rundt dette. Og det er fordi vi ikke har vært sammen så mye i det siste - det stemmer jo. Det er rett og slett fordi vi har slått opp, sier hun videre i videoen.

Eriksen forteller videre at det sitter svært langt inne å lage videoen, men at hun samtidig føler på at følgerne har rett til å få vite om samlivsbruddet.

SJEKKER INN PÅ «LOVE ISLAND»: I kveld returnerer den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabelle Eriksen til tv-skjermen, når hun inntar villaen i «Love Island», på utkikk etter kjærlighet. Video: TV3 Vis mer

- Vi er venner

Videre røper hun at hun og Sæter fortsatt er gode venner, og ifølge Eriksen skal bruddet ha funnet sted for en ukes tid siden. Eriksen har også delt et blogginnlegg om bruddet.

- Jeg må starte med å si at det ikke er noe dramatisk som har skjedd mellom oss, vi er venner den dag i dag og jeg håper virkelig vi kan fortsette med det, skriver hun.

Dagbladet har vært i kontakt med Isabelle Eriksen. Hun ønsker ikke å si noe utover det som kommer fram på YouTube og på bloggen hennes.

Til Dagbladet forteller Erik Sæter at han tar bruddet tungt, og at han fremover vil omringe seg med venner og familie.

- Akkurat nå er jeg veldig trist, sånn er det som regel med brudd. Jeg har dratt nordover på ubestemt tid for å få samlet meg litt, og være med familie og venner. Nå er det bare vanskelig for meg å være i Oslo, da hun var mye av grunnen til at jeg fortsatt har bodd der, forteller han.

Han legger også til at Isabelle er ei bra jente, til tross for at de nå har gått hver til sitt.

- Hun er en veldig flott jente, og jeg håper bare hun får det fint selv om vi ikke er sammen lenger, sier han til Dagbladet.

BLIR RASENDE: I Viafree-serien «Helt ærlig», klarer Erlend Elias å hisse opp lillebroren Erik Sæter. Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Det var i fjor sommer det begynte å oppstå søt musikk mellom de to reality-profilene - som begge har vært med på «Paradise Hotel». Det bekreftet de overfor Dagbladet i august. Da hadde det i flere måneder gått rykter om at duoen hadde funnet tonen med hverandre.

Da hadde de også ventet lenge med å bekrefte forholdet i utgangspunktet - noe duoen forklarte med at det kan være krevende å være i et offentlig forhold.

- Vi har vært nødt til å tone ting ned når vi har vært ute blant folk. Det kan være veldig belastende når folk mener ting om forholdet ditt. Med en gang jeg blir koblet til ei jente skal noe mene noe, og helst anonymt, sa Sæter til Dagbladet i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!