Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Synnøve Skarbø:

Avslører brudd

- Jula var helt forferdelig.

BRUDD: Synnøve Skarbø forteller åpenhjertig om at hun like før jul ble singel i den nye episoden av podkasten hun har sammen med Vanessa Rudjord. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Synnøve Skarbø forteller åpenhjertig om at hun like før jul ble singel i den nye episoden av podkasten hun har sammen med Vanessa Rudjord. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden 2010 har Synnøve Skarbø (48) vært sammen med den åtte år yngre fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes, men i den ferske podkast-episoden av «Synnøve og Vanessa» avslører 48-åringen at de har gått hver til sitt.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, sier hun.

BRUDD: Synnøve og Per-Øyvind har vært et par siden 2010. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Synnøve og Per-Øyvind har vært et par siden 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skarbø forteller blant annet åpenhjertig om at jula var helt forferdelig og at nyttårsaften og hele romjula var helt grusom. Videre forklarer 48-åringen at hun, for første gang i livet, ikke vet hva det nye året vil bringe.

- Jeg har ikke en plan, ikke en tanke, ikke et nyttårsforsett. Jeg tenker at det eneste som gjelder for meg nå, er å komme meg gjennom hverdagen uten å dø av sorg, fortsetter hun.

Paret har flyttet fra hverandre og deres felles datter, Lydia (6), vet om bruddet.

I 2012 fikk Skarbø og Skaarnes datteren sammen, og førstnevnte påpeker at hun skal gjøre alt hun kan for at datteren skal ha det bra, også med tanke på bruddet.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Synnøve Skarbø, foreløpig uten å lykkes.

SUKSESS: Vanessa og Synnøve har stor suksess med podkasten. Her vant de pris for «Årets stjerneskudd» under Vixen i 2017. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Vanessa og Synnøve har stor suksess med podkasten. Her vant de pris for «Årets stjerneskudd» under Vixen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!