Jan Thomas:

Avslører brudd

Jan Thomas er singel igjen.

BRUDD: Jan Thomas og kjæresten Dan Kolltveit har gått hver til sitt. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BRUDD: Jan Thomas og kjæresten Dan Kolltveit har gått hver til sitt. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I november bekreftet kjendisstylist Jan Thomas (52) overfor Se og Hør at han hadde fått seg ny kjæreste - 22 år yngre Dan Kolltveit (30). Nå er forholdet over.

Også det avslører Se og Hør.

Kolltveit jobber ifølge bladet som herrefrisør og barberer. Bruddet mellom de to skal ha funnet sted ved årsskiftet.

- Det er riktig at jeg er singel igjen. De følelsene som skulle til for å etablere et langvarig forhold, var nok ikke til stede likevel, sier Jan Thomas, og innrømmer at de ikke har vært et par siden jul.

SINGEL: Kjendisstylisten går inn i sommersesongen som en singel mann. Foto: Andreas Fadum
SINGEL: Kjendisstylisten går inn i sommersesongen som en singel mann. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Til Se og Hør forteller han at de to hadde lik humor og delte interessen for stil og skjønnhet, men at det dessverre ikke var nok til å få forholdet til å vare.

- Jeg elsker å elske, men det er ikke alltid så lett å få det til, sier han til bladet.

SNAKKER UT: Det er i ukens Se og Hør Jan Thomas avslører bruddet. Foto: Faksimile fra Se og Hør
SNAKKER UT: Det er i ukens Se og Hør Jan Thomas avslører bruddet. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Hemmelighetsfull flørt

Det var i januar i fjor, en uke etter at bruddet med arkitekten Ramiro Ricon Ledezma ble bekreftet, at ryktene begynte å svirre om at Jan Thomas hadde funnet lykken med en ny mann.

Da Dagbladet møtte kjendisstylisten på premieren til Henriette Steenstrup og John Brungots show «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo, avslørte han nemlig at han datet noen - uten å ville røpe noen detaljer om hvem hans utvalgte var.

Det var på spørsmål om tilværelsen som singel at 52-åringen kunne avsløre at han ikke nødvendigvis kjente seg helt igjen i akkurat den sivilstatusen.

- Jeg ikke så sikker på at jeg er singel, sa Jan Thomas til Dagbladet den gang.

- Jeg tror ikke jeg skal utdype dette noe på nåværende tidspunkt, men jeg får heller komme tilbake til det på et eller annet tidspunkt. Men ja, jeg er litt på «dateren», la han hemmelighetsfullt til.

IKKE TILFREDS: Kjensistylist Jan Thomas refser norsk matindustri. Han er en av fire kjente personer som skal drive en restaurant i programmet «Kjendisrestauranten» på TV 2. Men han er ikke tilfreds med maten her. - Jeg har like lite lyst til å smake på den, som rottegift, sier han. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Ønsker seg barn

Stylisten har hatt tre-fire kortvarige forhold etter at ekteskapet med Christopher Mørch Husby (30) tok slutt for fire år siden. Å være singel er derimot ikke noe han stresser over, har han ved en tidligere anledning sagt til Dagbladet.

Da Jan Thomas fylte 50 i desember 2016, var han nemlig singel, og fastslo at han ikke trenger noen for være lykkelig.

- Ikke er jeg desperat. Jeg trenger absolutt ingen til å betale regningene mine, ingen til å gjøre meg lykkelig. Det hadde vært fint, men det er ikke noe behov, sa kjendisstylisten den gang.

I samme intervju kunne han også fortelle at han ikke hadde lagt fra seg drømmen om å en dag få barn, selv om han ikke lenger var gift eller hadde kjæreste.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi (Jan Thomas og Mørch Husby, journ. anm.) var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer