Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Demi Lovato:

Avslører brudd

- Vær så snill, ikke gå etter ham.

SINGEL IGJEN: Bare en måned etter at Demi Lovato delte nyheten om at hun hadde en ny mann i livet sitt, har forholdet tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Bare en måned etter at Demi Lovato delte nyheten om at hun hadde en ny mann i livet sitt, har forholdet tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For en drøy måned siden delte Demi Lovato (27) et bilde på Instagram som bekreftet den gledelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste.

Da la hun nemlig ut et bilde der hun kysset modellen Austin Wilson (25), men lykken skulle derimot ikke vare.

Både Lovato og Wilson har nå slettet alle bildene av hverandre på bildedelingstjenesten, og overfor en fan bekrefter førstnevnte at forholdet er over. I en meldingsutveksling delt av Daily Mail, skriver sangeren dette:

- Vær så snill, ikke gå etter ham. Han er en bra fyr. Mye bedre enn det folk ser fra utsida - bare fordi han har mange tatoveringer. Brudd er vanskelige for begge partene.

OVERDOSE: 24. juli 2018 ble Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Hva som er årsaken til at de har gått hver til sitt er foreløpig ikke kjent.

- Kjæresten min er hot

Bruddet kommer nok overraskende på mange, da duoen seinest forrige uke så ut til å være stormforelska.

Da la Wilson ut et bilde fra en fotoshoot de to hadde vært på, med bildeteksten: «Kjæresten min er hot».

Bildet er nå slettet fra Wilsons profil, men Angelo Kritikos, som fotograferte dem, har bildet liggende ute på sin Instagram-profil. Der holder Wilson godt rundt «Warrior»-stjerna, som holder en rose i hånda.

Se dette innlegget på Instagram

🌹 @ddlovato @austingwilson

Et innlegg delt av ANGELO KRITIKOS (@angelokritikos)

For to dager siden delte fotografen nok et bilde av eksparet, så trolig har bruddet deres skjedd relativt nylig.

Se dette innlegget på Instagram

fiiiiiiine art 👅 @ddlovato @austingwilson

Et innlegg delt av ANGELO KRITIKOS (@angelokritikos)

Tøff tid

For Demi Lovato har de siste åra vært tøffe. I juli i fjor sjokkerte hun en hel verden da hun ble hastet til sykehuset etter en overdose, og først en måned seinere ble hun utskrevet.

Vel ute av sykehuset la sangeren seg inn på avrusning, og forsvant lenge fra rampelyset. Det siste året har hun imidlertid kommet tilbake, og er åpen om problemene hun sliter med.

Tidligere har hun blant annet uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21 år, og hun har også løyet om å være rusfri. Nå skal derimot behandlingen gå riktig vei.

- Hver gang jeg ser meg selv i speilet, ser jeg noen som har kommet seg gjennom mye. Jeg ser en fighter. Jeg ser ikke en verdensmester, men jeg ser en fighter og en sterk kvinne. En som vil fortsette å kjempe uansett hva som kommer, sa hun under Teen Vogue Summit tidligere i november.