«How I Met Your Mother»-Jason Segel:

Avslører brudd

Jason Segel og kjæresten Alexis Mixter går fra hverandre etter åtte år.

MARSHALL: Jason Segel er best kjent for sin rolle som «Marshall» i serien «How I Met Your Mother». Foto: Shutterstock / Broadimage / REX / NTB
MARSHALL: Jason Segel er best kjent for sin rolle som «Marshall» i serien «How I Met Your Mother». Foto: Shutterstock / Broadimage / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«How I Met Your Mother»-stjernen Jason Segel (41) og fotograf-kjæresten Alexis Mixter har gjort det slutt etter åtte år. Det bekrefter sistnevnte på Instagram til et bilde av de to sammen.

Mixter innleder innlegget med å skrive at «dette er et bilde av to bestevenner», og skriver videre at de to har delt mye sammen og at begge har endret den andre i en positiv retning.

«Det er rart å skrive om slutten på et forhold, spesielt når det fortsatt eksisterende vennskapet er så fullt av liv. Men forandringer skjer, og vi tok avgjørelsen for en stund tilbake om å la oss vokse fra det forholdet vårt har vært, og til hva det holder på å bli», fortsetter hun.

«Å kunngjøre et brudd på sosiale medier er en merkelig følelse», legger hun til.

- Ikke lett å ha et offentlig forhold

I innlegget understreker hun også at de to aldri har vært det paret som deler alt med omverdenen:

«Det er ikke lett å ha et offentlig forhold. Å avslutte et føles som å navigere på en vei som ikke engang eksisterer. Vi er private mennesker når det gjelder vårt personlige liv, og jeg vil fortsette med det».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer