Lilli Bendriss:

Avslører brudd

To år etter at de fant tilbake til hverandre har Lilli Bendriss og Shad Tabine besluttet å gå hver til sitt.

BRUDD: Lilli Bendriss og Shad Tabine har gått hver til sitt. Det bekrefter førstnevnte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Lilli Bendriss og Shad Tabine har gått hver til sitt. Det bekrefter førstnevnte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 overrasket TV-profil Lilli Bendriss (75) og 28 år yngre Shad Tabine (47) mange da de i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste» fant tilbake til hverandre. Overfor Dagbladet fortalte 75-åringen den gang at de underveis i programmet innså at de ønsket å satse på nytt.

- Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger.

Samme år dukket de opp på Gullruten sammen, og der delte de ytterligere detaljer om forholdet. De var imidlertid klare på at de ikke hadde noen planer om å ta forholdet noe steg videre.

- Det har jeg gjort før, og jeg tror vi styrer unna det i denne omgangen. Vi har ikke noe behov for å binde oss til hverandre på noen ytterligere måte enn det vi allerede har gjort, sa Bendriss, hvorpå Tabine var enig.

De la derimot ikke skjul på at de var svært forelsket i hverandre.

Går hver til sitt

I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører imidlertid Bendriss at hun og Tabine har gått hver til sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer