Shawn Mendes og Camila Cabello:

Avslører brudd

Shawn Mendes og Camila Cabello går hver til sitt etter to år.

BRUDD: Shawn Mendes og Camila Cabello avslører brudd. Foto: Shutterstock / NTB
BRUDD: Shawn Mendes og Camila Cabello avslører brudd. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For drøye to år siden, etter flere måneder med romanserykter, kunne artistene Shawn Mendes (23) og Camila Cabello (24) bekrefte at de var et par. Det gjorde førstnevnte i en video på YouTube hvor han svarte på spørsmål fra fansen:

- Du har sagt at du aldri har vært forelsket. Har det endret seg nylig? spurte en fan den unge sangfuglen.

Svaret fra Mendes lød deretter:

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du?

Duoen hadde da vært gode venner i flere år, og har blant annet hitlåten «Señorita» sammen.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Paret holdt kjærlighetslivet forholdsvis privat, men nå ser det imidlertid ut til at lykken brast. Det melder People.

I en felles uttalelse på Instagrams historiefunksjon bekreftet duoen onsdag kveld at de hadde valgt å gå hver til sitt, etter to år som kjærester.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Hei folkens, vi har bestemt oss for å avslutte det romantiske forholdet vårt, men vår kjærlighet til hverandre som mennesker er sterkere enn noen gang. Vi startet forholdet vårt som bestevenner og vil fortsette å være bestevenner. Vi setter så stor pris på deres støtte helt fra begynnelsen og Fremover».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer