Isabel Raad:

Avslører brudd

Isabel Raad og Jack Beaumont har gjort det slutt.

SINGEL: Isabel Raad bekrefter bruddet med briten på sin egen Instagram. Foto: Linda Nsfeldt
SINGEL: Isabel Raad bekrefter bruddet med briten på sin egen Instagram. Foto: Linda Nsfeldt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifjor vår kunne influenser Isabel Raad (28) avsløre at hun og den britiske kjæresten Jack Beaumont (28) planla å flytte utenlands og bli samboere - uten å ville si hvilket land de hadde planer om å bo i.

Nå har paret gjort det slutt. Det bekrefter Raad på sin egen Instagram, via historiefunksjonen.

VISER FREM: Isabel Raad er klar for en ny sesong av «Isabel». I den nye sesong blir vi også bedre kjent med kjæresten Jack. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg har ikke et vondt ord å si om J, han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt, åpner hun innlegget med.

Videre kan influenseren fortelle at hun ønsket å bekrefte bruddet for å slippe at alle spør om hvordan det går mellom de to.

- Jeg får stadig spørsmål om oss. Et slikt brudd er heavy og bearbeide.

- Jeg ønsker å få jobbe meg gjennom dette privat, og hadde satt pris på at det ikke spekuleres og spørres om, avslutter hun.

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med Raad for en kommentar.

AVVIK: Miljødirektoratet har avdekket flere avvik i nettbutikken «Trendy Things», startet av influensene Isabel Raad og Pierre Louis. Vis mer

Det var i januar ifjor Raad avslørte at hun hadde funnet lykken med briten. Da hadde de datet en god stund allerede, men influenseren valgte å vente med å vise ham fram i sosiale medier.

Raad har tidligere vært i et av-og-på forhold med den svenske «Paradise Hotel»-deltakern Pierre Louis. Høsten 2021 lanserte de nettbutikken «Trendy Things», hvor de blant annet solgte smykker.

Det kom imidlertid en storm av kritikk kort tid etter lansering, da identiske smykker var å finne på internasjonale nettsider som solgte masseproduserte smykker.

Men nettbutikkens levetid ble kort. I april i år ble det klart at nettbutikken legges ned.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer