Emilie Voe Nereng:

Avslører brudd

Den tidligere toppbloggeren forteller at forlovelsen er brutt.

BRUDD: Emilie Voe Nereng og Torgeir Glomnes Johansen har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Emilie Voe Nereng og Torgeir Glomnes Johansen har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som 13-åring ble Emilie Voe Nereng (26) en av Norges største toppbloggere. Etter noen år ble bloggen lagt ned, og Nereng trakk seg tilbake fra rampelyset.

Siden den gang har hun delt vesentlig mindre fra privatlivet sitt, men i 2019 kunne matinfluenseren røpe at hun var blitt forlovet med sin mangeårige kjæreste, Torgeir Glomnes Johansen.

- Jeg så på et vis frieriet komme. For vi har snakket åpent om bryllup, barn og hvilket liv vi vil ha helt siden vi begynte å date hverandre. Så frieriet kom ikke som noe sjokk, om det hadde gjort det har man kanskje ikke vært sammen lenge nok. Det var bare en helt fantastisk følelse, har hun tidligere uttalt overfor Dagbladet.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Hun kunne også fortelle tidligere i år at bryllupet er satt på vent, ettersom det har vært vanskelig å planlegge på grunn av coronaviruset.

Nå er det imidlertid slutt mellom Nereng og forloveden.

Det avslører hun på Instagram mandag kveld.

- Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn 6 år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt. Vi er gode venner og snille med hverandre oppi alt dette her, men selvfølgelig gjør det også utrolig vondt, forteller Nereng i innlegget.

Videre skriver Nereng at selv om Instagram-kontoen hennes først og fremst er en matkonto, deler hun mye av eget liv og at det derfor føles naturlig å si at hun nå faktisk har det litt vanskelig.

- Det hjelper meg å se framover og fokusere på andre ting. Derfor ber jeg om forståelse for at jeg ikke ønsker å svare på noen spørsmål om situasjonen jeg er i nå. Det er uansett ikke noen grunn til å spekulere noe mer, for dette er noe han og jeg har funnet ut av sammen.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Her forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Men når livet blir snudd på hodet tar jeg min leveregel med meg oppi alt dette: Man må gjøre det beste ut av situasjonen man er i. Og heldigvis har jeg verdens beste familie og venner rundt meg, står det avslutningsvis.

26-åringen gjorde comeback i rampelyset som matinfluenser, og har de seineste åra lansert både bok og podkast om ernæring.

Hun har også vært å se i flere TV-programmer, blant annet «Skal vi danse», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og sist som finalist i «Kompani Lauritzen».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer