Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Avslører bryllupsplaner

- Skal bare bli lykkens helg, sier Kristin Gjelsvik til Dagbladet.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært et par i ni år. Nå er de klar for å ta forholdet videre. Foto: Tore Skaar
AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har vært et par i ni år. Nå er de klar for å ta forholdet videre. Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (34) ble først kjent da hun deltok på «Paradise Hotel» i 2012. Der møtte hun Dennis Poppe Thorsen (30), som også var deltaker.

Det oppsto raskt søt musikk mellom duoen, som i år har vært kjærester i hele ni år. I 2016 bestemte Thorsen seg for at han ønsket å tilbringe resten av sitt liv med Gjelsvik, og gikk dermed ned på kne og fridde under en ferie til Las Vegas.

Siden har de rukket å bli foreldre til Falk (2). Noe bryllup har det imidlertid ikke blitt ennå.

Etter frieriet uttalte paret til Dagbladet at de ønsket å gifte seg der alt startet - i Mexico. Slik blir det derimot ikke. Paret har nemlig endelig startet bryllupsplanleggingen for fult.

Drar utenlands

Forrige uke kunne nemlig Gjelsvik avsløre til sine over 200 000 følgere på Instagram at de nå har satt en dato - og denne gangen er det alvor.

«Dette stedet er alt jeg drømmer om, og hadde det ikke vært for at været på Vestlandet er ganske så ustabilt, hadde vi uten tvil giftet oss her!» skrev hun blant annet.

Til Dagbladet kan Gjelsvik fortelle at datoen for bryllupet er satt til august 2023. Destinasjonen har de satt til et mer tropisk sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer