Nikolaj Coster-Waldau fra «Game of Thrones»:

Avslører cannabis-tabbe

Skuespilleren fikk panikk da han innså hva han var i ferd med å gjøre.

TV-STJERNE: Danske Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Jamie Lannister i den verdenskjente tv-serien «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Danske Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Jamie Lannister i den verdenskjente tv-serien «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau (48) har gjort stor suksess på tv-skjermer og kinolerreter verden rundt.

Han har spilt i filmer som «Black Hawk Down», «Kingdom of Heaven» og «The Other Woman», men nå om dagen er det spesielt én serie som mange forbinder dansken med.

48-åringen spiller rollen som Jamie Lannister i HBO-serien «Game of Thrones», og i anledning seriens siste sesong, gjestet han nylig «The Late Late Show» med James Corden (40).

Kjøpte cannabis-godteri

Under besøket kom de blant annet inn på temaet ulovlige stoffer, der skuespilleren ifølge Ekstra Bladet fortalte en oppsiktsvekkende historie.

48-åringen snakket om en gang han skulle hjem til Danmark fra California, og hadde kjøpt med seg en pakke med vingummi. Det han ikke tenkte over, var at de inneholdt cannabis.

Coster-Waldau sliter med å sovne på fly, og vennene hans hadde derfor anbefalt ham å kjøpe med en helt spesiell type vingummibjørner til flyturen. Butikken han trådte inn i var ikke en hvilken som helst butikk, den var fylt med ulike produkter med cannabis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer