Wenche Andersen:

Avslører corona-sykdom

- Jeg låste døra og holdt meg hjemme.

CORONASYK: Den kjente TV 2-kokken Wenche Andersen avslører årsaken til at hun forsvant fra TV-skjermen i lang tid. Foto: NTB Scanpix
CORONASYK: Den kjente TV 2-kokken Wenche Andersen avslører årsaken til at hun forsvant fra TV-skjermen i lang tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-kokken Wenche Andersen (65) ble i midten av mars smittet av coronaviruset, sier hun i et intervju på «God Morgen Norge». Den kjente og kjære kokken forsvant fra TV-ruta midt i mars grunnet sykdom. Hun forklarer at hun da opplevde influensaliknende symptomer, men at hun ikke ble testet.

TV 2 omtalte saken først.

Andersen ble satt i karantene, og stengte seg inne i over to uker. Nå - nesten to måneder seinere - har 65-åringen fått bekreftet at hun var smittet av coronaviruset.

- Jeg fikk innkalling for å ta ettertest, mest sannsynlig fordi jeg er i risikogruppen, altså over 65 år. Den var positiv på antistoffer for corona, sier Andersen i intervjuet.

TV-kokken sier videre at hun låste døra og stenge seg hjemme da hun fant ut at hun var smittet.

- Jeg låste døra og holdt meg hjemme. Min største redsel var å smitte andre, sier Wenche, som også kan fortelle at hun kjenner ingen – verken på jobb eller privat – som har blitt smittet.

Andersen understreker at hun i dag er helt frisk fra viruset som hittil over 8000 nordmenn er smittet av, og som har tatt livet av 229.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer