Petter og Emilie Stordalen:

Avslører datteras bryllups-planer: - Jeg er involvert

Petter Stordalen hevder han er mer involvert i datteras bryllupsplanlegging enn paret selv.

BRYLLUP: Petter Stordalen avslørte denne uka dattera, Emilie Stordalens, bryllupsplaner i et radiointervju. Her avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Petter Stordalen avslørte denne uka dattera, Emilie Stordalens, bryllupsplaner i et radiointervju. Her avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i juli i år den gledelige nyheten kom om at Emilie Stordalen (28) hadde forlovet seg med Jens Bredberg (37). Forlovelsen kunne paret selv avsløre på Instagram, til en rekke bilder av selve frieriet.

«16.07.2020. Verdens beste morgen, jeg elsker deg for alltid», skrev Stordalen under et bilde av seg selv og kjæresten som kysset i en båt.

Det var tydelig at nyheten ble tatt godt imot av familien, og spesielt pappa og hotellkonge Petter Stordalen (57), var raskt ute med å gratulere paret i et eget innlegg på Instagram.

«Jeg har kalt deg min svigersønn lenge. Endelig har du også fridd. Emilie kunne ikke funnet en bedre mann enn deg, Jens», skrev hotellkongen på Instagram.

Det har foreløpig ikke vært kjent når eller hvor bryllupet kommer til å stå. Nå har imidlertid den stolte faren nok en gang uttalt seg om datteras forhold og hennes kommende bryllup, og avslører med det nye detaljer.

- Hun blir arveløs

Det gjorde han i et intervju på radioprogrammet «Gry Forssell med vänner» på den svenske radiokanalen Mix Megapol.

Der kan 57-åringen blant annet røpe at han vet mer om planleggingen enn det paret gjør selv. Og gjør ikke dattera som faren ønsker, kan han spøkefullt opplyse om at hun blir arveløs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer