Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Avslører det tv-seerne ikke får se: - Det er ikke bare galt

Jakob Ingebrigtsens kjæreste erkjenner at hun har vært skikkelig forbanna på svigerfaren Gjert.

SAMBOERE: I «Team Ingebrigtsen» har man blant annet fått følge forholdet til Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Nå forteller de om det som ikke kommer fram på skjermen. Foto: Andreas Fadum
SAMBOERE: I «Team Ingebrigtsen» har man blant annet fått følge forholdet til Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Nå forteller de om det som ikke kommer fram på skjermen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under Idrettsgallaen i Stavanger kunne løpestjerna Jakob Ingebrigtsen (18) og kjæresten Elisabeth Asserson (18) avsløre at de har tatt forholdet et steg videre og blitt samboere.

18-åringene har fått mye oppmerksomhet i familien Ingebrigtsens suksesserie på NRK, «Team Ingrbrigtsen», der det har kommet tydelig fram at det ikke alltid er like enkelt å være kjæreste med en av gutta i den mye omtalte familien.

I den siste sesongen, som ble sendt i fjor, fikk vi blant annet se hvordan Jakobs far, den velkjente Gjert Ingebrigtsen (53), prøvde å kaste ut Asserson.

53-åringen påpekte flere ganger hvor viktig fokus på idretten er for guttene, og har tilsynelatende vært hard mot svigerdattera.

Da Dagbladet møtte samtlige i familien under Idrettsgallaen i Stavanger, avslørte imidlertid Jakob og kjæresten detaljer om forholdet til Gjert, og at det langt ifra er så galt som det kommer fram i serien.

Saken fortsetter nedenfor.

- Nå har kanskje de verste sidene blitt vist på tv, men det er mye positivt også. Det er en familie som tar godt vare på meg, så det er ikke bare galt, sier hun lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer