Cecilie Leganger og Hans Petter Gundersen:

Avslører detaljer fra bryllupet: - Legendarisk

Cecilie Leganger og Hans Petter Gundersen tok bryllupsreisen til hovedstaden.

MANN OG KONE: Hans Petter Gundersen og Cecilie Leganger giftet seg nylig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MANN OG KONE: Hans Petter Gundersen og Cecilie Leganger giftet seg nylig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

COLOSSEUM KINO/HASLE (Dagbladet): I slutten av september kunne den tidligere håndballstjerna Cecilie Leganger (46) og musikerkjæresten Hans Petter Gundersen (68) dele den hyggelige nyheten om at de hadde gitt hverandre sitt ja.

Det avslørte Leganger på Instagram, hvor hun takket alle som hadde feiret den store dagen sammen med dem.

Da Dagbladet møtte det nygifte paret forrige uke i forbindelse med Aksel Lund Svindals (38) nye film i Oslo, lettet de begge på sløret om bryllupsdagen.

- Den var helt nydelig, fortalte Leganger, og la til:

- Det var et fantastisk selskap med venner vi setter stor pris på. Det var utrolig kjekt å få dele det med de vi setter aller mest pris på.

Bryllupsreise

Gundersen på sin side beskrev bryllupet som «en legendarisk fest».

- Det var en fantastisk feiring av hele livet egentlig, et liv i kunsten, fortalte han.

PREMIERE: Kronprinsparet dukker opp på den røde løperen til premieren på dokumentarfilmen om Aksel Lund Svindal. Video: Dagbladet / Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

Paret kunne også avsløre at de var på bryllupsreise til hovedstaden, hvor turen altså gikk innom Colosseum kino og premiere.

Kort tid etter bryllupet fortalte paret til Dagbladet at det var en svært vellykket dag.

- Vi hadde en liten vielse på dagen med de nærmeste, og så en stor fest med alle venner og familie på kvelden. Det ble en lang dag, så vi er litt slitne i dag, sa Gundersen, som riktignok ikke la skjul på at det var verdt det.

- Det var en fantastisk opplevelse, rett og slett. Vi er veldig lykkelig, det har vi vært hele tida. Takknemlig for at vi har møtt hverandre, la han til.

PREMIERE: Aksel Lund Svindal ankom først den røde løperen alene. Her forklarer han grunnen. Vis mer

Det var i begynnelsen av september i fjor at den tidligere håndballstjerna avslørte at hun hadde funnet lykken med musikkprodusenten, og like før jul kom den hyggelige nyheten om at de to hadde forlovet seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer