Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Avslører detaljer fra Märthas feiring

Prinsesse Märtha Louise ble feiret flere ganger i forbindelse med 50 årsdagen.

BURSDAG: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år forrige uke. Foto: Lise Åserud / NTB
BURSDAG: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år forrige uke. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ei drøy uke siden var det 50 år siden kong Harald (84) og dronning Sonjas (84) førstefødte kom til verden. Prinsesse Märtha Louise ble naturligvis feiret med brask og bram i forbindelse med den store dagen, både med kjente og kjære i Norge, men også med kjæresten Durek Verrett (46) i USA.

Sistnevnte delte flere glimt og en rørende tekst med følgerne sine fra feiringen, og nå kan People avsløre flere detaljer fra Märthas store dag.

Celeber gjesteliste

Det var nemlig en svært kjendistung gjesteliste da prinsessen av Norge ble feiret i California.

«Jeg er veldig beæret og takknemlig for å ha slike vakre venner og familie, og for å være sammen med denne fantastiske kvinnen som jeg planlegger å tilbringe resten av livet mitt med», skrev Verrett blant annet i sosiale medier.

Ifølge det amerikanske magasinet skal feiringen av 50-åringen ha vært en overraskelsesfest hjemme hos Verrett i Beverly Hills. Gjestene skal også ha blitt servert mat av kjendiskokk Manouschka Guerrier, mens Cattus Quartet og DJ Mark Bell sto for musikken.

På gjestelista sto kjendiser som «The Queen's Gambit»-stjerna Matthew Dennis Lewis, «Bling Empire»-stjernene Kevin Kreider, Kelly Mi Li og Kane Lim for å nevne noen. Også Chaz Guest, Derek Jameson, Millana Snow, Tiensirin, Mikkel S. Eriksen, Kent Speakman og Maejor feiret Märtha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer