Amalie Snøløs:

Avslører detaljer om bryllupet

Tv-profilen og influenseren letter på brudesløret.

FULL FART: Amalie Snøløs har det travelt med både hyttebygging og jobb om dagen. Neste år står hun brud. Foto: Privat
FULL FART: Amalie Snøløs har det travelt med både hyttebygging og jobb om dagen. Neste år står hun brud. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne Amalie Snøløs (25) avsløre at hun og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) hadde forlovet seg.

- Vi har stått i mye det siste året, grunnet sykdom. Nå er vi på toppen av verden sammen. Det føles fantastisk. Jeg har funnet meg den mest jordnære, tålmodige, ydmyke og snilleste gutten. Jeg gleder meg til alt vi skal gjøre sammen. Men først skal vi bygge hytte sammen på Hovden. Så blir det bryllup og fest neste sommer, kunne hun fortelle Dagbladet i juni.

Vil utenlands

Denne uka forteller hun til Dagbladet at de to ikke har kommet spesielt langt i planleggingen av bryllupet, men at de vurderer flere alternativ.

- Vi har et stort ønske om å gifte oss i utlandet, i Italia, Kroatia eller Frankrike. Men vi må se an coronasituasjonen, det er fint å gifte seg hjemme også. Jeg har sett masse på kjoler, men ikke funnet noe ennå. Nå går det mest i arbeidsklær. Jeg jobber som prosjektrådgiver på et eiendomsprosjekt i uka, også bygger vi hytte i helga, så det har vært travelt, forteller hun.

Snøløs avslører at bryllupet kommer til å være av den tradisjonelle typen, og at det blir hvit kjole og ordentlig bryllupsfest.

- Vi gleder oss til å gifte oss!

Vil bygge hus

Forloveden er tømrer og tegner, og paret har selv designet hytta de setter opp. De regner med at den står ferdig til våren, og det aller meste gjør de selv.

- Det er utrolig gøy å lære hvordan man setter opp et bygg. Vi har sikkert hatt 24 utkast, jeg har kommet med justeringer hele tida. Men det finnes ingen hytter som er helt lik som vår, og det er veldig gøy.

Paret skal også flytte sammen neste sommer, og har derfor begynt å se etter tomt hvor de kan bygge hus. Så det ser ikke ut til at Snøløs flytter ut av arbeidsbuksa i nærmeste framtid.

- Men vi er åpne for alt. Om det dukker opp noe annet som er perfekt. Vi kunne godt bodd i en leilighet i byen, sier hun.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

Tilbake til rampelyset

25-åringen bor nå for tida på låven til familien sin på Birkeland, mens Frikstad bor på Hovden hvor de bygger hytte.

Snøløs har blant annet vært å se på skjermen i TV 2-serien «Let The Game Begin», hvor de leder hvert sitt e-sportlag i ulike konkurranser. Nå har imidlertid Snøløs fullt opp på hjemmebane og jobb, og prioriterer det foran rampelyset.

- Det har jo vært mange spørsmål om diverse tv-ting denne høsten, som er veldig hyggelig. Jeg håper å kunne bidra på underholdningsfronten igjen neste år. Da kommer jeg også med et nytt merke innenfor skjønnhet, avslører hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer