Morten Harket:

Avslører detaljer om deltakelsen

En spesiell detalj lagde problemer for artisten i «The Masked Singer UK».

VIKING: Morten Harket viste seg å være «Vikingen» i den britiske versjonen av «Maskorama», «Tha masked singer». Video: ITV Vis mer
Publisert

Etter flere uker med kløing i hodet og riving i håret fikk fansen omsider svar på hvem som gjemte seg bak masken til «Vikingen» i den britiske utgaven av «Maskorama»- «The Masked Singer UK».

Lørdag ble det nemlig kjent at det var hold i rykteflommen, da a-ha-vokalisten Morten Harkets (61) mørke lokker og briller kom til syne i programmet.

Det er kanskje ikke så rart at flere var overbevist om at Harket hadde tatt turen til Storbritannia. Artisten framførte nemlig en av a-has mest kjente låter, «Take On Me», i en av episodene.

- Jeg gjorde det fordi jeg trengte å bli sparket ut av min egen komfortsone. Det var gøy å være en annen, sa Harket da masken ble tatt av i helga.

Klarte ikke fokusere

Nå, bare noen dager seinere, røper Harket flere detaljer fra deltakelsen i den britiske versjonen av «Maskorama».

Det gjør han i et intervju med Radio Times, hvor det blant annet kommer fram at den norske sangeren sleit med lydproblemer da han opptrådte.

- Lydmessig var monitoren min veldig dårlig, men det var min egen feil siden jeg brukte mitt eget system, som jeg fortsatt har, fordi jeg har vært så knyttet til det og det har fungert så bra så lenge. Men det er for gammelt og jeg burde la det gå. Det sviktet meg, innrømmer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer