Brad Pitt og Angelina Jolie:

Avslører detaljer om flyhendelsen

Ingen siktelser ble reist mot Brad Pitt etter FBI-etterforskningen, melder utenlandske medier. Nå har flere detaljer om krangelen om bord på flyet kommet fram i lyset.

FLYHENDELSE: Brad Pitt skal ha blitt anklaget for å misbruke Angelina Jolie og ett av barna deres både verbalt og fysisk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
FLYHENDELSE: Brad Pitt skal ha blitt anklaget for å misbruke Angelina Jolie og ett av barna deres både verbalt og fysisk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I 2016 kom sjokknyheten om at ett av vår tids største kjendispar, Angelina Jolie (47) og Brad Pitt (58), skulle gå hver til sitt, etter to år som mann og kone.

Skilsmissen og den tilsynelatende dårlige stemningen mellom eksparet har skapt en rekke overskrifter, noe som ikke ser ut til å gi seg med det første.

Eksparet har blant annet kranglet om omsorgsretten for barna og en vingård.

Flyhendelse

Nå skaper Jolie og Pitt igjen overskrifter, i forbindelse med en flyhendelse som fant sted helt tilbake i 2016.

Flyhendelsen har vært kjent og omtalt tidligere, men nå skal flere detaljer ha kommet fram i lyset.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Ifølge FBIs dokumenter skal Pitt ha anklaget Jolie for å ha ødelagt familien under en anstrengt og tidvis fysisk krangel om bord på deres privatfly i 2016. Det rapporterer blant andre NBCs Today og People.

Flyhendelsen skal ha funnet sted 14. september 2016, bare noen dager før Jolie søkte om skilsmisse.

FBI skal ha etterforsket 58 år gamle Pitt etter å ha mottatt et anonymt tips om hendelsen.

Nye detaljer

Ifølge People skal Pitt ha blitt «verbalt voldelig» og «fysisk» med Jolie og ett av barna deres under flyturen. Today skriver at en av anklagene 47-åringe Jolie skal ha kommet med, er at Pitt helte øl over henne om bord på flyet.

VERDENSKJENT: Skuespiller Angeline Jolie skal ha tatt turen til Ukraina, viser en video fanget av en ukrainsk journalist. Video: Maya Pidhorodetska Vis mer

Krangelen skal blant annet ha dreid seg om barna og barneoppdragelse.

«Du vet ikke hva du driver med», skal Pitt ha sagt til Jolie og tydelig referert til morsrollen.

De skal så ha gått bakerst i flyet for å skjerme barna, hvorpå Pitt angivelig skal ha tatt tak i hodet hennes og ristet henne, før han så skal ha tatt tak i skuldrene hennes og ristet på nytt. Deretter skal Pitt ha slått i taket på flyet omtrent fire ganger. Today rapporterer at det er dette Jolie har forklart til FBI.

Ett av barna skal ha fått med seg krangelen og spurt Jolie om hun var ok.

«Nei, mamma er ikke ok. Hun ødelegger denne familien. Hun er gal», skal Pitt ha svart da.

FÅR ROS: Angelina Jolie har valgt å fjerne begge brystene sine for å redusere faren for kreft. Nå hylles hun for å være åpen om valget sitt. Video: NTB Scanpix Vis mer

Pitt har nektet for enhver form for misbruk, og det har ikke blitt reist noen siktelse mot ham.

I 2019 innrømmet han imidlertid i et større intervju med The New York Times at han har hatt store alkoholproblemer og at situasjonen var på det verste da ekskona tok ut skilsmissen.

En ikke navngitt person skal nå ha stevnet FBI for retten for å få frigitt dokumentene knyttet til saken, skriver Today.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer