Jada Pinkett Smith:

Avslører detaljer om sexlivet

Skuespiller Jada Pinkett Smith deler nye detaljer.

LETTER PÅ SLØRET: Jada Pinkett Smith åpner seg i sitt eget talkshow på Facebook. Foto:Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB
LETTER PÅ SLØRET: Jada Pinkett Smith åpner seg i sitt eget talkshow på Facebook. Foto:Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gang den populære skuespilleren Jada Pinkett Smith (50), åpner seg om det mye omtalte forholdet til ektemannen og skuespiller Will Smith (53).

Gjennom sitt eget Facebook-talkshow «Red Table Talk» har Pinkett Smith flere ganger vakt oppsikt med intime avsløringer, og det ser ikke ut til at hun holder kortene tett til brystet denne gangen heller.

- Har et ansvar

Under en helt spesiell episode av Facebook-showet bretter hun ut om sexlivet med ektemannen, sammen med ukas gjest - Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (49).

50-åringen forteller blant annet til Paltrow om utfordringene med å opprettholde et sunt sexliv i ekteskapet, dette i forbindelse med Paltrows nye Netflix-show «Sex, Love & Goop».

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøvde Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer

- Det er vanskelig. Det jeg og Will snakker mye om er selve reisen. Vi begynte med dette i en veldig ung alder, 22 år gammel. Det er derfor det virkelig gikk opp for meg at jeg har et ansvar, forteller hun åpenhjertig til Paltrow.

Pinkett Smith legger til at man ikke alltid kan forvente seg at partneren din vet hva du trenger, spesielt når det kommer til sex.

- Det er det samme som om noen skulle sagt at dersom jeg elsker dem, bør jeg vite det. Eller, hvis du elsker meg, bør du lese tankene mine. Det er ikke slik det fungerer, fortsetter hun.

- Er det ikke rart, egentlig? Det er som at hvis noen ikke leser tankene dine, føler vi oss knust, responderer Paltrow.

Utfordringer

For Pinkett Smith er kommunikasjonen avgjørende for et sunt forhold. Hun mener at begge parter i relasjonen skal kunne fortelle åpent og ærlig til hverandre om hvilke ønsker og behov man har.

- Fortell meg hva du vil, og på toppen av det vet jeg at jeg må være ansvarlig for å gjøre det samme (...) jeg prøver virkelig, sier hun.

På Twitter ser Pinkett Smith seg nødt til ytterligere å klargjøre én ting:

- Will og jeg har ALDRI hatt noe problem på soverommet.

Åpent forhold

Etter flere år med spekulasjoner om skuespillerparet hadde et åpent forhold eller ei, innrømmet Pinkett Smith i juli i fjor at hun hadde hatt et forhold med sangeren August Alsina utenfor ekteskapet.

Hun inviterte seinere mannen sin til «Red Table Talk» for å rense lufta.

- Ja, det var et forhold. Absolutt. Jeg hadde mye smerter. Jeg var veldig ødelagt. I prosessen med forholdet fant jeg definitivt ut at du kan ikke finne lykke utenfor deg selv. Jeg vil definitivt si vi gjorde alt vi kunne for å komme vekk fra hverandre, uten å innse at det ikke var mulig, sa 50-åringen den gang.

I september snakket også Will Smith ut i et intervju med GQ.

Den gang kunne 52-åringen avsløre at ekteskapet i utgangspunktet var monogamt, men at de seinere bestemte seg for å prøve et åpent forhold, etter at «begge følte seg elendige og trengte en forandring».

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo delte en video på Instagram, men fansen var usikre på om den var ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Videre forklarte han at paret hadde endeløse samtaler om det før de bestemte seg - etter flere år med et monogamt forhold.

- Jada trodde aldri på et konvensjonelt ekteskap. Jada hadde familiemedlemmer som hadde et ukonvensjonelt forhold, så hun vokste opp på en måte som var veldig annerledes enn hvordan jeg vokste opp, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer