«Skal vi danse»:

Avslører: Dette må de gjøre

Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna har flere ting de må gjennom før de går ut på parketten - hver eneste gang.

FLERE RITUALER: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har flere ting de må gjennom før de danser. Foto: Rød løper
FLERE RITUALER: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har flere ting de må gjennom før de danser. Foto: Rød løper Vis mer
Publisert

Det tynnes ut i «Skal vi danse»-rekkene. Nå gjenstår det bare tre par og på lørdag skal det avgjøres hvem som går hele veien til finalen.

De gjenværende kjendisene kjenner naturligvis på litt ekstra press i forkant av semifinalen, og trener nå for harde livet for å nå «Skal vi danse»-toppen.

To nervepirrende lørdager står for tur, og det er ingen tvil om at de som skal i ilden har litt ekstra puls før de går på parketten.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

Avslører ritualer

Jørgine Massa Vasstrand (33) er den eneste kvinnelige kjendisen igjen, og overfor Dagbladet kan hun og dansepartneren Santino Mirenna (28) avsløre hva de må gjøre før det er deres tur til å danse - hver eneste lørdag.

- Vi har litt forskjellige ting, men vi gir hverandre en dobbel high five, og så gjør vi mye sånn her, forteller Vasstrand og viser til et helt unikt håndtrykk.

HÅNDTRYKK: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand må alltid gjøre dette før de skal overbevise dommere og seere. Foto: Rød løper
HÅNDTRYKK: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand må alltid gjøre dette før de skal overbevise dommere og seere. Foto: Rød løper Vis mer

- Jeg må ringe mamma for å få kyss, også må vi ringe tanta di, og jeg må ha smykket mitt, følger Mirenna kjapt opp og illustrerer hva slags kyss det er snakk om.

- Ja, herregud, vi har masse! poengterer Vasstrand.

Går ikke i glemmeboka

Det viser seg at proffdanseren ikke bare trenger smykket sitt - men også armbåndet sitt.

- Og dere husker dette hver gang?

- Ja, vi gjør det, sier Vasstrand kontant.

HOT: Selv om «Skal vi danse» går mot slutten, virker det som om stemninga mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling aldri har vært så hot som nå. Slik svarer de på romanseryktene. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

I en episode av «Dansebobla» har man også sett at Vasstrand under en sending tok armhevinger - i antrekket hun skulle ha på seg - rett før det var hennes tur.

Influenseren blir derfor konfrontert med om også dette er et ritual.

- Nei, det tror jeg de filmet den ene gangen jeg gjorde det, ler hun.

- La det skje

Aleksander Hetland (39) og Helene Spilling (25) har også visse ting de må ha gjort før de går på parketten.

- Børste skoene mine, forteller Spilling overfor Dagbladet.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Jeg tar det litt fra idretten, at jeg prøver å se gjennom dansen og visualisere den, og så prøver jeg å ta en siste avsjekk med Helene og så gir vi hverandre en klem, sier Hetland og legger til:

- Også prøver jeg å ikke tenke på dansen før jeg skal danse, og bare la det skje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer