Felix Sandman:

Avslører diagnose

«Hjem til jul»-stjerna og artisten forteller åpenhjertig om hvordan han har tatt tak i problemene sine under pandemien.

ÅPENHJERTIG: Den svenske skuespilleren og artisten Felix Sandman fikk en etterlengtet pause da pandemien kom. Pausen har han brukt til å ta tak i problemene sine. Foto: Terje Bendiksby / NTB
ÅPENHJERTIG: Den svenske skuespilleren og artisten Felix Sandman fikk en etterlengtet pause da pandemien kom. Pausen har han brukt til å ta tak i problemene sine. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Denne uka slippes sesong to av Netflix-serien «Hjem til jul», og det er nok flere som gleder seg til et gjensyn med skuespiller Ida Elise Broch (33), men trolig også den svenske artisten og skuespilleren Felix Sandman (22), som spiller rollen som Jonas i Netflix-suksessen.

De fleste kjenner nok også igjen Sandman fra Netflix-serien «Quicksand», eller for musikken med hitlåter som «Happy Thoughts » og «Tror Du Att Han Bryr Sig», som han har sammen med artist Benjamin Ingrosso (23).

I et ferskt intervju med Aftonbladet letter imidlertid 22-åringen på sløret om sidene av livet som ikke alltid er like lett.

Overfor den svenske avisa forteller Sandman innledningsvis om coronapandemien, og hvordan den har tvunget ham, som flere andre artister, til å utsette konserter og turneer.

Tok tak i problemene

For 22-åringen ble imidlertid avlysningene og utsettelsene en etterlengtet pause, og han beskriver at han for første gang på åtte år har klart å ta livet med ro. Dette har han lært mye av.

- Jeg har tatt tak i deler av livet mitt som jeg tidligere følte jeg ikke hadde tid eller krefter til å ta tak i. Jeg er ferdig med ADHD-utredningen, jeg har begynt å gå til psykolog og slike ting som jeg lenge har ønsket å gjøre, men som det ikke har vært tid og rom til, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer