Isabella Löwengrip

Avslører diagnose

Isabella Löwengrip åpner opp i nytt intervju.

ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB
ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31) har kapret spalteplass en rekke ganger i svensk så vel som norsk presse de siste åra.

Som oftest er det økonomien eller privatlivet hennes som får oppmerksomhet, noe det også er denne gangen.

I et intervju med svenske Sydsvenskan forteller nemlig bloggeren, som er kjent som «Blondinbella» for mange, at hun har diagnosen bipolar lidelse.

- Vil vise alle sider

Avsløringen kommer i forbindelse med utgivelsen av boka «Isabella».

Overfor avisa forteller influenseren at hun tror diagnosen kan skremme mange, og at man kan anses som annerledes eller rar.

- Jeg vil vise alle sider av meg, både selvtillit og selvhat, sier hun.

Tidligere har Löwengrip omtalt ADHD-diagnosen sin som sin «superkraft». Nå avslører hun imidlertid at hun hadde fått feil diagnose og at «superkreftene» har vist seg å være maniske perioder.

- Jeg tar medisiner nå, det er en trygghet for meg. Jeg vet at jeg kan fortsette å være kreativ og starte selskap, men det kommer ikke til å bli disse spadene jeg havnet i før, sier hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer