Isabella Löwengrip

Avslører diagnose

Isabella Löwengrip åpner opp i nytt intervju.

ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB
ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31) har kapret spalteplass en rekke ganger i svensk så vel som norsk presse de siste åra.

Som oftest er det økonomien eller privatlivet hennes som får oppmerksomhet, noe det også er denne gangen.

I et intervju med svenske Sydsvenskan forteller nemlig bloggeren, som er kjent som «Blondinbella» for mange, at hun har diagnosen bipolar lidelse.

- Vil vise alle sider

Avsløringen kommer i forbindelse med utgivelsen av boka «Isabella».

Overfor avisa forteller influenseren at hun tror diagnosen kan skremme mange, og at man kan anses som annerledes eller rar.

- Jeg vil vise alle sider av meg, både selvtillit og selvhat, sier hun.

Tidligere har Löwengrip omtalt ADHD-diagnosen sin som sin «superkraft». Nå avslører hun imidlertid at hun hadde fått feil diagnose og at «superkreftene» har vist seg å være maniske perioder.

STOR: Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Jeg tar medisiner nå, det er en trygghet for meg. Jeg vet at jeg kan fortsette å være kreativ og starte selskap, men det kommer ikke til å bli disse spadene jeg havnet i før, sier hun, og fortsetter:

- Jeg skal ikke dra til USA og leie en leilighet for 250 000 i måneden. Slik jeg ser det hadde jeg en manisk periode fra 2017 til 2019.

Deprimert

I fjor avslørte Löwengrip at hun har vært veldig deprimert de siste åra.

For å komme seg ut av depresjonen fortalte influenseren på Instagram at hun ble behandlet med elektrosjokk.

Ifølge den svenske avisa Expressen kan det hjelpe ved ulike psykiske utfordringer, som mani ved bipolare lidelser, diverse psykoser, schizofreni eller fødselsdepresjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer