David og Victoria Beckham:

Avslører dietten: Samme i 25 år

David Beckham snakker åpent ut om konas matvaner. Dette sier norsk ekspert.

LYKKELIG GIFT: David og Victoria Beckham er blant de kjendisparene som har holdt sammen lengst. Foto: Anna M Wiggins / Splash News / NTB
LYKKELIG GIFT: David og Victoria Beckham er blant de kjendisparene som har holdt sammen lengst. Foto: Anna M Wiggins / Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (47) har helt siden hun slo gjennom i jentegruppa «Spice Girls» vært kjent for sin slanke figur. Den har imidlertid ikke kommet gratis - da lite bærekraftige dietter tidlig førte til spiseforstyrrelser.

I et intervju med Glamour UK i 2019 fortalte hun om hvordan hun med åra har lært å akseptere seg selv mer. Aksepten kom særlig etter at hun fikk flere barn og så de vokse opp.

- Du innser at de (barna, journ.anm.) legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og droppet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt. Du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den en er, fortalte hun den gang.

Motemogulen har imidlertid ikke fortalt for mye om hva hun spiser, men det kunne ektemannen David Beckham (46) røpe da han nylig gjestet podkasten «River Café’s Table 4».

Hver dag

I podkasten, som er gjengitt av Independent, kommer Beckham inn på mat og spesielt konas matvaner.

Der kan han røpe at kona har spist det samme måltidet hver dag i 25 år - like lenge som paret har holdt sammen.

- Helt siden jeg først møtte henne, har hun bare spist grillet fisk med dampede grønnsaker. Hun går svært sjelden vekk fra det, forteller fotballstjerna i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.