Michelle Obama:

Avslører døtrenes strenge regime

Den tidligere førstedamen er overrasket over at barna i det hele tatt fikk seg venner.

STRENG SIKKERHET: Michelle Obama letter på sløret om den strenge sikkerheten rundt døtrene under perioden da familien bodde i Det hvite hus. Foto: NTB Scanpix
STRENG SIKKERHET: Michelle Obama letter på sløret om den strenge sikkerheten rundt døtrene under perioden da familien bodde i Det hvite hus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2009 trådte Barack Obama (57) inn i rollen som USAs 44. president, og flyttet dermed inn i Det hvite hus sammen med kona Michelle Obama (55) og deres to døtre, Malia (21) og Sasha (18).

Etter åtte år som USAs førstefamilie, flyttet Obama-familien ut av Det hvite hus i 2017, da Donald Trump (73) overtok presidentembetet.

Å leve i et av verdens mest berømte hus, er det ikke mange som kan se for seg. I alle fall ikke når man er henholdsvis ti og sju år gamle, som Malia og Sasha var da faren ble president.

Michelle Obama har tidligere uttalt seg om at ekteparet prøvde å gjøre døtrenes liv så normalt som mulig, til tross for at situasjonen, naturlig nok, var noe annerledes.

Overrasket over at de hadde venner

I et nylig intervju under Essence Festival, avslører 55-åringen hvor vanskelig det var for døtrene både å få sitt første kyss og å overnatte hos venner under perioden familien på fire levde i Det hvite hus.

- Barna mine hadde væpnede vakter med seg overalt. Prøv å forestille deg å få ditt første kyss med masse menn med våpen og øretelefoner rundt deg, forteller hun til Gayle King, ifølge US Weekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer