Kristin Gjelsvik:

Avslører dramatikk under svangerskapet

Toppbloggeren fikk sjokkbeskjed hos legen.

SYV MÅNEDER PÅ VEI: Kristin Gjelsvik venter barn med forloveden, Dennis Poppe. Den lille gutten er ventet i april. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYV MÅNEDER PÅ VEI: Kristin Gjelsvik venter barn med forloveden, Dennis Poppe. Den lille gutten er ventet i april. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar kom nyheten om at toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) venter sitt første barn.

Nyheten kom som et sjokk for mange, da Kristin tidligere har uttalt at hun ikke har lyst på egne barn, og slått et slag for frivillig barnløshet.

Hun overrasket dermed stort da hun dukket opp hele sju måneder på vei på den røde løperen under årets Vixen Influencer Awards. Selv var hun overrasket over hvor lenge de hadde klart å holde graviditeten skjult.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lander litt, og får tid til å snakke om det, sa Gjelsvik til Dagbladet den gang.

Ventet tvillinger

Selv om gleden om en familieforøkelse er stor, har ikke alt gått etter planen underveis i svangerskapet. I et nylig intervju med VG avslører Gjelsvik at hun i utgangspunktet var gravid med tvillinger.

Allerede ni uker på vei fikk hun vite at hun ventet tvillinger, men at bare en av dem fortsatt var i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer