Jessica Simpson:

Avslører dramatisk fødsel

- Oksygennivåene til babyen min sank. Jeg fikk ikke puste, forteller Simpson om den dramatiske fødselen i nytt intervju.

DRAMATISK: Jessica Simpson forteller om da hun var innlagt på sykehuset og veide 117 kilo i forbindelse med fødselen av dattera. Foto: Phil Mccarten / UPI / Shutterstock / NTB
DRAMATISK: Jessica Simpson forteller om da hun var innlagt på sykehuset og veide 117 kilo i forbindelse med fødselen av dattera. Foto: Phil Mccarten / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerna Jessica Simpson (41) er nå mamma til tre: Maxwell (9), Ace (8) og Birdie (2). I 2019 lå popstjerna på sykehuset. Hun skulle føde sitt tredje barn, Birdie, og opplevde enorme smerter.

Det har vært kjent at graviditeten og fødselen var utfordrende for Simpson, men få har visst om omfanget.

Nå deler hun nye detaljer.

VISTE FRAM DATTERA: Ti måneder gamle Maxwell måtte bli med mamma på jobb. Vis mer

Fikk bronkitt

Det er i et nytt intervju med Bloomberg Businessweek hun nå åpner seg ytterligere. Popstjerna forteller at hun var innlagt med bronkitt i forbindelse med fødselen.

Infeksjonen hadde blitt så ille at hun måtte kobles til en pustemaskin.

- Oksygennivåene hennes (Birdie, journ.anm.) sank. Jeg fikk ikke puste, forteller Simpson om den dramatiske fødselen i det nye intervjuet.

- Jeg veide 117 kilo. Hun var en veldig stor baby. Vi var litt sånn: «bare ta henne ut», forteller popstjerna videre.

Dattera ble født med keisersnitt og veide omtrent 4,9 kilo.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Selv om det er først nå man får vite akkurat hvor dramatisk fødselen var, har Simpson tidligere vært ærlig om utfordringer knyttet til graviditeten.

Hun har blant annet fortalt om betydelige problemer med sure oppstøt, noe som faktisk endte med at hun kjøpte seg en helt egen lenestol - som hun skulle sove i. Dette fortalte hun om på Instagram.

Ba følgerne om hjelp

På Instagram har Simpson også fortalt fansen sin om utfordringer med hovne bein. I et Instagram-innlegg ba hun følgerne sine om hjelp og viste fram bilder av akkurat hvor hoven hun var.

Selv om popstjerna ved flere anledninger har omtalt både graviditeten og fødselen som utfordrende, gikk det heldigvis bra til slutt og familien kunne nylig feire Birdies 2-årsdag.

Også dette ble dokumentert på Instagram.

Simpson fortalte i innlegget at de startet bursdagsfeiringen fra det øyeblikket Birdie våknet med datteras favorittfrokost, som er smultringer.

«Kan ikke tro at min baby er to», skrev hun til et bilde av seg selv og familien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer