Amy Schumer:

Avslører ektemannens ukjente diagnose

- Jeg skjønte fra begynnelsen av at hjernen til ektemannen min var annerledes enn min.

UKJENT DIAGNOSE: Stjernekomiker Amy Schumer delte nylig åpent om ektemannen Chris Fischers ukjente diagnose. Foto: NTB scanpix
UKJENT DIAGNOSE: Stjernekomiker Amy Schumer delte nylig åpent om ektemannen Chris Fischers ukjente diagnose. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor overrasket komiker Amy Schumer (37) en hel verden da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med kokken Chris Fischer (39). Bare åtte måneder seinere kom paret med nok en gledelig nyhet og røpet at de venter sitt første barn sammen.

Graviditeten til den velkjente komikeren har ikke gått smertefritt for seg, og hun har blant annet vært innlagt på sykehus i Texas etter å ha blitt veldig dårlig. Kort tid etter sykehusoppholdet delte stjerna et bilde av seg selv på Instagram der hun skrev at hun hadde fått påvist diagnosen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme, som det heter på norsk.

- Innså hvor morsomt det var

For tida er Schumer aktuell med Netflix-spesialen «Amy Schumer Growing», et live-stand up-show innspilt i Chicago. Der deler hun blant annet om privatlivet sitt, graviditeten og ekteskapet med Fischer. Ifølge E News avslører 37-åringen også at ektemannen har ASD, på norsk betegnet som ASF - autismespekterforstyrrelse.

- Jeg skjønte fra begynnelsen av at hjernen til ektemannen min var litt annerledes enn min, sier Schumer i spesialen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer