«Farmen»-Tonje og Simon:

Avslører flytteplaner

Både Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen går inn i det nye året med ny adresse.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tonje Frigstad (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets «Farmen»-sesong. 21-åringen var også den yngste deltakeren og endte til slutt på en andreplass i konkurransen.

Sammen med Simon Tronstad Jacobsen (23) har hun blant annet stått for årets «Farmen»-flørt. Jacobsen endte for øvrig på en fjerdeplass i årets «Farmen»-sesong.

«Farmen»-duoen har tidligere avslørt overfor Dagbladet at de er forelsket, men de vil imidlertid ikke bekrefte om de har blitt kjærester riktig ennå.

Under Dagbladets livesending søndag kveld, i anledning « Farmen»-finalen, kunne imidlertid Frigstad røpe at både hun og Jacobsen har planer om å flytte på seg.

Får ny adresse

Mens Jacobsen til vanlig bor i Tromsø, er Frigstad bosatt på Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Etter jul vil de derimot få nye adresser.

Overfor Dagbladet avslørte nemlig duoen at de begge skal flytte til Oslo.

Selv om de har bodd tett på hverandre inne på «Farmen»-gården har de imidlertid ikke planer om å flytte sammen, men i hver sin leilighet.

- Det tror jeg blir veldig bra, sa Frigstad, som midlertidig bor i Oslo ettersom hun har vært aktuell som vikar for programleder Sophie Elise Isachsen (26) i «God kveld Norge».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer