«Farmen»-Tonje og Simon:

Avslører flytteplaner

Både Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen går inn i det nye året med ny adresse.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer
Publisert

Tonje Frigstad (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets «Farmen»-sesong. 21-åringen var også den yngste deltakeren og endte til slutt på en andreplass i konkurransen.

Sammen med Simon Tronstad Jacobsen (23) har hun blant annet stått for årets «Farmen»-flørt. Jacobsen endte for øvrig på en fjerdeplass i årets «Farmen»-sesong.

«Farmen»-duoen har tidligere avslørt overfor Dagbladet at de er forelsket, men de vil imidlertid ikke bekrefte om de har blitt kjærester riktig ennå.

Under Dagbladets livesending søndag kveld, i anledning « Farmen»-finalen, kunne imidlertid Frigstad røpe at både hun og Jacobsen har planer om å flytte på seg.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Får ny adresse

Mens Jacobsen til vanlig bor i Tromsø, er Frigstad bosatt på Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Etter jul vil de derimot få nye adresser.

Overfor Dagbladet avslørte nemlig duoen at de begge skal flytte til Oslo.

Selv om de har bodd tett på hverandre inne på «Farmen»-gården har de imidlertid ikke planer om å flytte sammen, men i hver sin leilighet.

- Det tror jeg blir veldig bra, sa Frigstad, som midlertidig bor i Oslo ettersom hun har vært aktuell som vikar for programleder Sophie Elise Isachsen (26) i «God kveld Norge».

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Blir kjent på ny måte

Gjennom tolv uker sammen på «Farmen»- gården har de to turtelduene rukket å bli godt kjent.

- Vi ble veldig nære inne på gården, så det å komme ut og ikke være sammen hele tida var litt merkelig, fortalte 21-åringen og så bort på Jacobsen, som la til han syntes det hadde vært litt tomt uten henne.

Jacobsen mintes at han syntes det var rart å se Frigstad med sminke for første gang. Frigstad på sin side husker veldig godt da hun så Jacobsen i «vanlige klær».

- Inne på gården får man ikke hele inntrykket av den andres personlighet, man er ganske låst til praktiske klær. Det er veldig gøy nå, fortsatte «God kveld Norge»-vikaren.

DROPPET FRIERIET: Derfor droppet kjæresten til «Farmen-Heidi» å fri etter finalen. Video: Celina Morken. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

- Er ganske forelsket

Bare halvannen dag etter at duoen møtte hverandre for første gang etter innspillingen tok de en prat med Dagbladet. Den gang delte 21-åringen sine første tanker om Jacobsen.

- Jeg tenkte at han er høy og har langt hår. «Hvem er dette?». Etter hvert skjønte jeg at han er nordlending i tillegg, så jeg lurte på hvordan dette skulle gå. Men det gikk jo veldig fint da. Først fikk jeg for meg at han er fra Bergen, fortalte Frigstad den gang.

Hun fortalte videre at følelsene for tromsøværingen bare ble sterkere og sterkere etter hvert som innspillingen skred fram.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

«Farmen»-duoen fortalte også at de var litt forelsket, og under søndagens livesending innrømmet Jacobsen:

- Jeg er nok ganske forelsket i Tonje ja, men vi tar det rolig.

Frigstad bekreftet også at hun er forelsket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer