FORLOVET: Alexander With har fridd til kjæresten Josephine Gracia Slaaen og fikk ja. Her var paret under VG-lista i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Alexander With har fridd til kjæresten Josephine Gracia Slaaen og fikk ja. Her var paret under VG-lista i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Aleksander With:

Avslører forlovelse: - Jeg føler meg som verdens heldigste

Deler den glade nyheten i sosiale medier.

Den tidligere «Idol»-stjerna Aleksander With (31) har tatt forholdet med kjæresten Josephine Gracia Slaaen et steg videre. Det bekrefter artisten selv på sin Instagram-profil mandag kveld.

- Hun sa ja

- HUN SA JA! skriver 31-åringen til et bilde hvor han kysser sin ferske forlovede på kinnet.

Se dette innlegget på Instagram

HUN SA JA!!!💍😭

Et innlegg delt av Aleksander With 🌵 (@aleksanderwith)

På bildet ser man tydelig diamantringen og til Dagbladet forteller artisten at frieriet fant sted under parets ferie i Key West i Florida.

På romantisk ferie

Til Dagbladet forteller 31-åringen videre at han er utrolig rørt.

- Jeg føler meg som verdens heldigste og kunne ikke fått en bedre start på det nye året. Helt fantastisk å være forlovet med bestevennen sin, sier han.

Den norske artisten, som nå er forlovet med drømmedama, kapret mange unge pikers hjerter da han stakk av med seieren i «Idol» i 2006. Siden den gang har han gjort seg svært godt bemerket som artist og i 2014 var han blant annet dommer i TV 2-programmet «Idol Junior».