Reidar Buskenes:

Avslører forlovelse

- Jeg kan ikke huske at «ja» har hørtes så fint ut noensinne.

FORLOVELSE: DJen og Lotto-verten Reidar Buskenes (39) og kjæresten Kari Fosse (33) avslørte i går kveld at de har forlovet seg. Foto: Privat
FORLOVELSE: DJen og Lotto-verten Reidar Buskenes (39) og kjæresten Kari Fosse (33) avslørte i går kveld at de har forlovet seg. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor ble det kjent at den tidligere «God morgen Norge»-programlederen og DJen Reidar Buskenes (39) hadde blitt kjæreste med legen Kari Fosse (33) fra Molde. Det avslørte han overfor Se og Hør, og da kunne han røpe at han og Fosse hadde det svært fint sammen.

Nå har paret tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg. Det kunngjorde Buskenes på sin egen Instagram-konto lørdag kveld.

Der la 39-åringen ut et bilde hvor han holder rundt kjæresten sin hånd - som har en skinnende forlovelsesring på den ene fingeren.

«Hun sa ja», har Buskenes kommentert under bildet, og lagt ved et rødt emoji-hjerte.

- Det var veldig fint og veldig nært, sier han til Dagbladet søndag ettermiddag.

Gikk ned på kne

39-åringen er ordknapp om selve frieret, men forteller videre at han gikk ned på kne foran kjæresten Kari.

View this post on Instagram

Hun sa ja❤️

A post shared by Reidar Buskenes (@reidarbuskenes) on

- Jeg kan røpe at jeg gikk ned på kne, sier han uten å ville avsløre for mange detaljer fra frieriet.

- Hvordan reagerte Kari?

- Det sier seg nesten selv, men det var veldig mye følelser i går, sier han og avslører at frieriet fant sted hjemme i Oslo lørdag kveld.

Foreløpig ønsker han ikke å uttale seg om de allerede har snakket om bryllupsdetaljer, men forteller at da han gikk ned på kne påpekte han overfor kjæresten at dette er noe han bare gjør en gang i livet.

- Jeg kan ikke huske at «ja» har hørtes så fint ut noensinne, avslører den nyforlovede 39-åringen.

Ble sammen i fjor

Buskenes og Fosse har kjent hverandre i mange år, og da de ble sammen for litt over et år siden, kunngjorde de nyheten selv på Facebook.

- Kari og jeg har det veldig fint sammen og dette føles rett. Vi har kjent hverandre i mange år, så det er nok grunnen til at det har gått litt fort i svingene her, sa Buskenes til Se og Hør i april i fjor.

I dag jobber Reidar som programleder for Lotto og VikingLotto i NRK1. I tillegg har han radiosendinger på P4, og jobber som DJ.

Reidar var programleder for VikingLotto og Lotto i perioden 2008-2011, og gjorde comeback igjen i 2015.

DEN GANG DA: Kari Fosse fra 2009, da hun var en av deltakerne i «Ungkaren 20 vs. 40». Foto: Anders Myhren / Se og Hør
DEN GANG DA: Kari Fosse fra 2009, da hun var en av deltakerne i «Ungkaren 20 vs. 40». Foto: Anders Myhren / Se og Hør Vis mer

Han har vært DJ i en årrekke og har spilt både i Norge og i utlandet. Han har tidligere uttalt til Se og Hør at han har vært nødt til å snu døgnet for å veksle mellom de to jobbene.

Kjæresten Kari var i 2009 med i TVNorge-programmet «Ungkaren 20 vs. 40».

- Hadde lyst til å trekke meg

Det er ti år siden Fosse var på skjermen, og da kjempe hun for å vinne hjertet til ungkaren Jørgen Festervoll.

Den gang fortalte hun til Se og Hør at hun fikk kalde føtter før hun reiste til Sør-Afrika for å delta i TV-programmet.

- Tre dager før avreise fikk jeg angst og tenkte «Nei, hva har jeg gjort?» Det var helt sinnsykt, og jeg hadde lyst til å trekke meg, sa hun til Se og Hør den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer