Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Helene Olafsen:

Avslører forlovelse

- Resten av livet, minst.

HURRA: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har forlovet seg. Det avslører hun på Instagram. Foto: Tor Lindseth
HURRA: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har forlovet seg. Det avslører hun på Instagram. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Tv-profil Helene Olafsen (29) og proffdanser Jørgen Nilsen (29) har forlovet seg. Det avslører hun på Instagram fredag ettermiddag.

Sammen med flere bilder av det romantiske øyeblikket, skriver hun:

«Resten av livet, minst», etterfulgt av en hjerte- og en ringemoji.

Under renner det inn kommentarer fra både fans og venner. Jorun Stiansen, Jamilla Blipp, Jannecke Weeden og Tone Damli er blant vennene som har gratulert etter at innlegget ble lagt ut.

Viser fram ringen

Etter alt å dømme fant frieriet sted på torsdag. Da la «Senkveld»-programlederen ut bilder av roser på sin Instagram-story.

Nilsen har på sin side lagt ut flere videoer fra «Skal vi danse»-trening med dansepartneren Jørgine Vasstrand - som tilsier at han ikke gikk ned på kne i dag.

På de ferske bildene viser 29-åringen også fram ringen hun har fått, som ser ut til å være en stor diamantring i sølv eller hvitt gull.

Verken Olafsen eller Nilsen har foreløpig besvart Dagbladets henvendelser vedrørende frieriet.

SJEFETE: Jørgine Massa Vasstrand vet hva hun vil, og liker å bestemme. Det er ikke alltid like lett for dansepartner Jørgen Nilsen i «Skal Vi Danse». Video: Thea Hope. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Møttes på «jobb»

Det har gått litt over ett år siden det ble kjent at «Senkveld»-programlederen Olafsen og Nilsen hadde funnet kjærligheten.

De traff hverandre under innspillingen av det populære danseprogrammet høsten 2017 - hvor de sammen danset seg inn til en førsteplass.

På dette tidspunktet var både Nilsen og Olafsen i respektive forhold med noen andre, og nylig fortalte den tidligere snowboardkjøreren at det ikke skjedde noe i kulissene da danseprogrammet ble spilt inn.

- Jeg tror han (Jørgen, journ.anm.) ble forelsket ganske tidlig. Men jeg tror ikke jeg skjønte det før mot slutten. Og jeg skjønte ikke at jeg var det før lenge etterpå [ …]. Jeg har jobbet tett med gutter i idrett hele livet, så jeg klarte ikke å skille det fra andre, sa hun i «Må på behandling»-podkasten om «Skal vi danse»-tida, og fortsatte:

- Jeg sa til kjæresten min: «Du, jeg tror jeg og Jørgen er sjelevenner». Det sa jeg ganske tidlig. Så jeg synes vi funket bra å jobbe sammen, og var veldig fornøyd med partnerskapet, så jeg skjønte ikke det før etter lang tid.

Tidligere i år ble det også kjent at Olafsen og Nilsen hadde flyttet inn i nytt hus sammen og dermed blitt samboere.

Og ikke nok med det: under premieren på årets første« Senkveld»-innspilling kunne Olafsen også avsløre at paret venter sitt første barn sammen.

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente, sa Olafsen til Dagbladet da babynyheten ble kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media