FORLOVET: Petter Stordalens datter, Emilie Stordalen, har forlovet seg med kjæresten Jens Bredberg. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
FORLOVET: Petter Stordalens datter, Emilie Stordalen, har forlovet seg med kjæresten Jens Bredberg. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer

Emilie Stordalen og Jens Bredberg:

Avslører forlovelse

- Jeg elsker deg for alltid.

Publisert

Petter Stordalens (57) datter, Emilie Stordalen (28) og kjæresten Jens Bredberg (37) har forlovet seg. Det røper de begge i hvert sitt innlegg på Instagram torsdag.

«16.07.2020. Verdens beste morgen, jeg elsker deg for alltid», skriver Stordalen under et bilde av seg selv og kjæresten som kysser i en båt.

Bredberg har på sin side delt et svart-hvitt-bilde av seg selv og Stordalen - der de kysser hverandre.

«Min elskling for alltid», skriver han, etterfulgt av tre hjerter.

Også Petter Stordalen har delt et innlegg om den hyggelige nyheten på Instagram.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg med kjæresten Jens Bredberg (til høyre). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg med kjæresten Jens Bredberg (til høyre). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

«Jeg har kalt deg min svigersønn lenge. Endelig har du også fridd. Emilie kunne ikke funnet en bedre mann enn deg, Jens», skriver hotellkongen på Instagram.

Emilie Stordalen delte torsdag ettermiddag også en video på Instagram - av det som ser ut til å være en storslagen feiring av forlovelsen.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslører Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

Kjent i fjor

Forholdet mellom Emilie Stordalen og svenske Jens Bredberg ble kjent i mars 2019.

De har holdt forholdet sitt relativt tett til brystet, med unntak av noen få uttalelser. I fjor snakket Stordalen derimot om kjæresten til VG Helg, hvor hun kunne røpe at hun og den svenske kjæresten møttes for om lag sju år siden.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Den gang jobbet Emilie blant annet som stuepike på The Thief, et av Stordalens prestisjehoteller i Oslo. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte svensken på hotellet.

De ble riktignok ikke et par før et par år seinere, og er nå altså forlovet.

Bredberg jobber i dag som markedssjef på The Thief, mens Emilie Stordalen er konstituert markedssjef ved hotellet Clarion Hotel The Hub.

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, sa hun til avisa i fjor.

I pappas fotspor

Emilie Stordalen har utvilsomt gått i sin fars fotspor, men Petter Stordalen har flere ganger uttalt at det aldri har vært noe press fra hans side om at barna skal ta over hotellbusinessen.

Likevel har Emilie valgt å gå i sin fars fotspor, og har en bachelor i hotellfag fra Cornell University i USA og en mastergrad ved Imperial College i London.

Det var i fjor høst at mange virkelig fikk øynene opp for henne. Det var da hun begynte å jobbe i farens selskap. Samtidig klarte hun også å skape overskrifter helt på egen hånd.

Hun reagerte nemlig kraftig på at enkelte truet med å boikotte hotellkjeden fordi de støttet Pride-festivalen i Stockholm.

- De fleste reaksjonene vi har fått har (heldigvis) vært positive, men i løpet av min korte periode i selskapet har det også overrasket meg hvor mye som er negativt, skrev hun på Instagram.

Det var en artikkel på VG som fikk det til å boble over for hotellarvingen, der noen ble sitert på at «gud sørger» på grunn av Pride-festivalen. Hun hevdet at hotellkjeden hadde fått brev, telefoner og tirader fra folk som ønsket å boikotte selskapet etter at de inngikk samarbeidet.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

- Derfor har jeg følgende på hjertet til dere som i det siste har kritisert NCH for vår holdning til Pride og mangfold for øvrig: Nå er det snart på tide å putte de middelaldrende holdningene opp der sola aldri skinner, lød hennes klare tale på bildedelingstjenesten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer