Sander Sagosen:

Avslører forlovelse

Den norske håndballstjerna fikk ja fra kjæresten.

VISTE FRAM RINGEN: Hanna Bredal Oftedal smiler fra øre til øre, og viser stolt fram forlovelsesringen. Foto: Instagram
VISTE FRAM RINGEN: Hanna Bredal Oftedal smiler fra øre til øre, og viser stolt fram forlovelsesringen. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjernen Sander Sagosen (25) og kjæresten Hanna Bredal Oftedal (26) har forlovet seg. Det avslører paret i et innlegg på Instagram fredag formiddag.

De to har holdt sammen i mer enn syv år.

«Winning in life», skriver Sagosen under et bilde av sin forlovede, som stolt viser fram ringen.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Men det er ikke bare på privaten at livet smiler til 25 år gamle Sagosen, som til daglig spiller for den tyske klubben Kiel. Torsdag overtok laget hans tabelltoppen etter at de slo Göppingen 31-23. Som om ikke det var nok ble nettopp Sagosen toppscorer i kampen.

I mai var han sterkt delaktig da det norske laget kvalifiserte seg til EM på en imponerende måte. Han er også en del av det norske laget som om ikke lenge setter kursen mot OL i Tokyo.

Forloveden Oftedal har selv spilt håndball tidligere - for Stabæk, Issy Paris, samt Silkeborg-Voel i Danmark. Søsteren Stine Bredal Oftedal spiller på det norske landslaget, mens broren heter Hermann Bredal Oftedal og spiller på FyllingenBergen.

Til KK beskrev Oftedal så sent som i januar kjæresten som varm og omsorgsfull. At han er flink til å gi komplimenter, tar alltid vare på henne og får henne til å føle seg bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer