Zara Tindall:

Avslører gladnyhet til Elizabeth

Dronning Elizabeth kan glede seg over å bli oldemor nok en gang.

GRAVID: Zara og Mike Tindall skal bli trebarnsmor og - far. Foto: Rupert Hartley / Shutterstock / NTB
GRAVID: Zara og Mike Tindall skal bli trebarnsmor og - far. Foto: Rupert Hartley / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag ettermiddag kom gladnyheten om at dronning Elizabeths (94) barnebarn Zara Tindall (39) venter sitt tredje barn.

Gravidnyheten deler Zaras ektemann, tidligere rugbyspiller Mike Tindall (42), i podkasten «The Good, The Bad & The Rugby», ifølge Cosmopolitan.

- Det har vært ei fin uke for meg, vi hadde en liten ultralyd forrige uke, en tredje Tindall er på vei, røper han i podkasten.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Covey eller Covina?

Zara og Mike har fra før av de to døtrene Mia (6) og Lena (2). Hvis parets tredje barn kommer til verden etter at prinsesse Eugenie har født, vil dette bli dronning Elizabeths tiende oldebarn. Eugenie har termin i begynnelsen av 2021.

I podkasten spøker Mike om hva slags navn de kommer til å gi sitt kommende familietilskudd.

- Vi er ikke helt sikre på hva vi gjør med navn ennå. Covey eller Covina? sier han med en spøkende undertone og refererer til coronaviruset, ifølge Cosmopolitan.

Han er imidlertid klar på at han ønsker seg en sønn denne gangen, da han allerede har to jenter. Likevel påpeker han at han uansett vil bli lykkelig over familieforøkelsen.

GODE NYHETER: Zara og Mike Tindall skal bli foreldre for tredje gang. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB
GODE NYHETER: Zara og Mike Tindall skal bli foreldre for tredje gang. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB Vis mer

På tidspunktet podkast-episoden ble spilt inn hadde ikke Mike og Zara fortalt den eldste dattera Mia den glade nyheten ennå.

- Vi visste at hun kom til å fortelle alle på skolen om det, sier han, og legger til at nå som de har vært gjennom ultralyder har de planer om å fortelle dattera at hun skal bli storesøster på ny.

I podkasten vil han imidlertid ikke avsløre hvor langt kona er på vei, da de ønsker å holde kortene tett til brystet.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Zara er veldig flink, alltid forsiktig på grunn av ting som har skjedd tidligere, og vi ser virkelig fram til dette, fortsetter han i podkasten.

Det finnes imidlertid en god forklaring på hvorfor paret ønsker å verne om graviditeten. Det Mike trolig refererer til i podkasten er det faktum at Zara tidligere har opplevd to spontanaborter.

To spontanaborter

Nesten tre år etter fødselen av sin første datter kunngjorde paret i november 2016 at de ventet sitt andre barn. Bare en måned seinere kom imidlertid den tragiske nyheten om at Zara hadde spontanabortert.

- Dessverre har Zara og Mike Tindall mistet babyen sin. I denne vanskelige tida ber vi om at alle respekterer deres privatliv, sa en talskvinne for paret den gang.

I et seinere intervju med The Times avslørte Zara at dette ikke var den eneste spontanaborten hun hadde opplevd. Rett før graviditeten som endte galt, opplevde Zara sin første spontanabort.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Vi snakket ikke om det fordi det var for ferskt, fortalte hun til avisa, og la til:

- Spontanabort kan skje så tidlig i prosessen at det er veldig få som vet om det. Det tror jeg er grunnen til at det er veldig få som prater om det, la hun til.

Til avisa fortalte også barnebarnet til dronning Elizabeth at hun fant motivasjon og styrke gjennom å lese brev og tekster fra andre mødre som hadde opplevd det samme som henne.

- Det er noe mange familier opplever, men så, heldigvis, ender de fleste historiene jeg har hørt godt. De har gått videre og fått flere barn, fortalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer