Emilie Skolmen:

Avslører gladnyhet

Skuespilleren delte den gledelige nyheten onsdag ettermiddag.

VENTER BARN: Emilie Skolmen avslørte onsdag at hun og kjæresten skal bli foreldre. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2
VENTER BARN: Emilie Skolmen avslørte onsdag at hun og kjæresten skal bli foreldre. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og komiker Emilie Skolmen (28) har blitt et kjent fjes gjennom sine opptredener i humorserier som «Basic Bitch», «Hvite gutter» og «Otto har fått nok».

28-åringen har rukket å lede «Gullruten» to ganger, og tok over som programleder i «Eurojackpot» etter at Aylar Lie (37) takket for seg i 2014. Det ble Skolmens programlederdebut.

Hun er datter av Tine Skolmen (54), niese av Christian Skolmen (50) og barnebarn av avdøde Jon Skolmen (78) - som alle tre er kjente skuespillere og programledere.

KJENT NAVN: «Skolmen» er et kjent etternavn i den norske underholdningsbransjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENT NAVN: «Skolmen» er et kjent etternavn i den norske underholdningsbransjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I dag kunne hun imidlertid avsløre en hyggelig nyhet på Instagram. Hun er nemlig gravid med sitt første barn.

- Veldig spennende

I en melding til Dagbladet takker den kommende moren for gratulasjon, og legger til at hun ser fram å bli mamma:

«Dette er veldig spennende og vi gleder oss masse».

PROVOSERENDE: Emilie Skolmen har gjort mye forskjellig på TV-skjermen til tross for sin unge alder - deriblant hisset på seg kunder på Rema 1000. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Og med vi mener skuespilleren seg selv og manusforfatter-kjæresten, Henrik Aspeflaten.

Bildene hun la ut på bildedelingstjenesten viste henne selv, med hånda på en voksende mage - samt et Under innlegget skrev hun:

«Sommer på hell og en liiiten søtnos i magen».

Etter babynyheten ble kjent har det rent inn med gratulasjoner til de kommende foreldrene. Blant de som har lagt igjen en kommentar, finner vi artist Amanda Delara:

«Åå lilleee bollerud!! Gratulerer!!!!», skriver hun og legger ved en hel haug av emojier.

Også influenser Hanna-Martine Slåttland Baller har sendt inn en gratulasjon:

«Nei men guuuri. Gratulerer så mye.»

NY SESONG: Skuespiller Emilie Skolmen forteller oss om den nye sesongen av «Basic Bitch». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Seilte over Atlanterhavet

Denne høsten er skuespilleren aktuell i en ny realityserie på Discovery+ - «Over Atlanteren». I serien får seerne følge Skolmen, og fem andre norske kjendiser, på seiltur over Atlanterhavet.

Resten av gjengen består av Trond Fausa Aurvåg, Jon Øigarden, Amanda Delara, Lars-Lillo Stenberg og Lise Finckenhagen. Ingen av kjendisene skal ha noe særlig med seilerfaring fra før.

Innspillingen av TV-serien foregikk i april, noe som er knappe fire måneder før 28-åringen delte babynyheten. Ved spørsmål fra Dagbladet om TV-profilen var gravid da de la ut på den skumle ferden, svarer hun følgende:

«Jeg var heldigvis ikke gravid på båten. Fikk skvist inn en liten tur over Atlanteren først, he-he».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer