Lindsay Lohan:

Avslører gladnyhet

Lindsay Lohan og kjæresten tar forholdet ett steg videre.

Foto: Stephane Mahe/Reuters/NTB
Foto: Stephane Mahe/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernae Lindsay Lohan (35) og kjæresten Bader Shammas tar forholdet ett steg videre og avslører at de har forlovet seg.

Paret, som har vært sammen i to år, røper gladyheten på Instagram.

«Min elskede. Mitt liv. Min familie. Min framtid», skriver hun til Instagram-innlegget og legger ved en diamantring-emoji.

I innlegget har hun delt flere bilder av seg selv og Shammas, der begge to gliser bredt. Hun viser også fram forlovelsesringen - og det ser absoutt ikke ut til at forloveden har spart på kruttet der.

Shammas er assisterende visepresident for den globale investeringsbanken Credit Suisse.

Comeback

Paret har holdt forholdet unna rampelyset, men i fjor la Lohan ut et bilde på Instagram hvor hun omtalte Shammas som kjæresten sin. Bildet ble imidlertid slettet kort tid etterpå. Det melder Independent.

For tida har duoen bosatt seg i Dubai, hvor «Mean Girls»-stjerna har bodd siden 2014.

Nylig kunne fansen glede seg over nyheten om at Lohan gjør comeback på filmlerretet, da hun skal spille i en kommende Netflix-julefilm. Tittelen er foreløpig ukjent, men det skal være bekreftet at Lohan skal spille hovedrollen - en forlovet hotellarving som forelsker seg i en annen mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.