Øystein Lihaug Solberg og Linn Wøyen Lenes:

Avslører gladnyhet

Realityparet skal bli foreldre.

FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Solberg skal bli mamma og pappa. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Solberg skal bli mamma og pappa. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityparet Øystein Lihaug Solberg (25) og Linn Wøyen Lenes (22), kjent fra «Ex on the beach», venter barn. Det røper Linn til «God kveld Norge», samt i et innlegg på Instagram.

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt» skriver Lenes til et innlegg.

På Instagrams historiefunksjon skriver også Linn at det er deilig å slippe «katten ut av sekken».

«Har vært skikkelig vanskelig å gå rundt med en så stor hemmelighet disse ukene nå. Vi er redde, spente og fulle av kjærlighet og klare».

I en annen video kommer det også fram at hun har vært plaget med svangerskapskvalme - blant annet har hun ikke klart å lukte på vann uten å brekke seg.

FLASKER I STUMPEN: Øystein Solberg var med i årets sesong av «Ex on the beach», men har nesten blitt mer kjent for å putte ... ting i rumpa. Nå forklarer han hvorfor. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Paret møttes første gang under innspillingen av realityprogrammet «Ex on the beach» i fjor, der kjærligheten blomstret nærmest fra første stund.

Øystein Solberg var også å se i fjorårets versjon av TV 2-programmet «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer