KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob Oftebro hadde mye annen familie til stede under førpremieren av «Skammerens datter 2». Foto: Andreas Fadum
KOM ALENE: Kjæresten Hannah var hjemme med deres nyfødte datter, men Jakob Oftebro hadde mye annen familie til stede under førpremieren av «Skammerens datter 2». Foto: Andreas FadumVis mer

Avslører «Hamilton»-comeback etter skrekkulykken

- Forhåpentligvis blir det ingen skader denne gangen.

I slutten av februar kom den hyggelige nyheten om at Jakob Oftebro (33) og kjæresten Hannah Chocron (26) hadde blitt foreldre for første gang.

Duoen, som har vært sammen i rundt to år, fikk da ei lita datter.

Nyheten delte Oftebro på sin private Instagram-profil.

- 22.02 kl. 12 kom verdens fineste jente til verden. Både mor og datter har det bra, og pappa er overlykkelig. Hannah, jeg er så utrolig stolt av deg! Du er det sterkeste, kuleste, vakreste, snilleste, deiligste som finnes. Jeg gleder meg til å dele livet mitt sammen med deg og vår lille jente. Tenk at du har laget henne. Herregud jeg er så glad, skrev skuespilleren til et bilde av Chocron og deres nyfødte datter.

- Trenger ikke sove

Onsdag kveld var det førpremiere av Jakobs siste film «Skammerens datter 2» på Gimle kino i Oslo, og i den anledning stilte han på rød løper for første gang siden fødselen.

- Det går kjempebra, sa 33-åringen til Dagbladet.

FAMILIE: F.v: Jakobs stemor, skuespiller Anette Hoff, og bror, Jonas Oftebro, var selvskrevne gjester onsdag kveld. Det var selvfølgelig også hans mor (t.h), Kaja Korsvold. Foto: Andreas Fadum
FAMILIE: F.v: Jakobs stemor, skuespiller Anette Hoff, og bror, Jonas Oftebro, var selvskrevne gjester onsdag kveld. Det var selvfølgelig også hans mor (t.h), Kaja Korsvold. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Får du sovet noe om dagen?

- Jada. Jeg begynner å få litt bedre rutiner nå altså. Det er bare de første ukene som er litt sånn ... opp-ned. Men det er også fordi man har så mye energi. Man trenger ikke sove, forklarte Oftebro.

Den nybakte pappaen, som er en av Skandinavias mest ettertraktede skuespillere, har for tida fri. Pappapermen sparer han til høsten.

Overfor Dagbladet avslører 33-åringen derimot at han snart begynner å filme «Hamilton» igjen - ett år etter at han pådro seg alvorlige brannskader under opptaket til nevnte tv-serie.

- Vi begynner å filme «Hamilton» igjen etter påske. Det er veldig kult. Jeg er veldig glad for det. Forhåpentligvis blir det ingen skader denne gangen.

Stolt bestemor

Fredag er det tre uker siden dattera kom til verden, og skuespilleren la ikke skjul på at det er en ny tilværelse.

- Det er jo uvant. Alt er jo nytt, men det er veldig spennende. Og så har jeg masse familie som jeg kan dra erfaringer fra, så det er perfekt.

Mens Hannah og datteren var hjemme onsdag kveld, så var likevel mye av familien på plass på førpremieren. Deriblant Jakob Oftebros mor, Kaja Korsvold, som synes det er utrolig stas med et nytt familiemedlem.

- Det er veldig koselig å være farmor, sa hun stolt.

- Jeg har ikke fått så mye tid med henne enda. De har hatt det så travelt, men jeg kommer til å få det. Det vet jeg. De er jo verdens greieste og skjønneste, skrøt hun videre til Dagbladet.

STOLT: Jakobs storesøster Elisabeth og hennes kjæreste var også på plass. Foto: Andreas Fadum
STOLT: Jakobs storesøster Elisabeth og hennes kjæreste var også på plass. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Foreløpig har Korsvold kun sett barnebarnet tre ganger.

- Nå har jeg blitt Norges mest berømte farmor. Etter at han var på «Lindmo», så det er jeg veldig fornøyd med, lo hun.