Kari Traa:

Avslører heftig lovnad

- Det får gå som det går, sier «Skal Vi Danse: All Stars»-aktuelle Kari Traa.

GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2.
GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2. Vis mer
Publisert

Lørdag gikk første den første sendingen av «Skal Vi Danse: All Stars» av stabelen, hvor tidligere deltakere igjen fikk svinge seg på parketten.

Etter at alle av årets 13 deltakere hadde vist hva de var gode for, ble det fort klart at Triana Iglesias (40) og Kari Traa (48) var blant de to som hadde fått minst stemmer fra folket.

STRAKS KLARE: Straks er høstens vakreste eventyr i gang, og gjengen kjenner på nervene nå. Foto: Rød Løper Vis mer

Iglesias måtte til slutt takke for seg som første deltaker ut av dansekonkurransen. Traa slapp dermed med skrekken.

Kort tid etter at sistnevnte tok seg videre til neste sending, kunne den tidligere freestylekjøreren til Dagbladet avsløre et spinnvilt veddemål hun har med seg selv.

Hvis hun skulle ta seg helt til finalen seinere i høst, skal Traa nemlig legge ut på en spesiell reise.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg satt å tenkte: «Hvis jeg utrolig nok kommer til finalen, skal jeg kjøre elsparkesykkelen til Voss», etter finalen så klart, sa 48-åringen til Dagbladets reporter rett etter sendeslutt.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Den store finalen finner ikke sted før i midten av november, så Traa er litt usikker på hvor bra føret er for en elsparkesykkel på den tiden av året.

- Det kan hende det er snø inne i bildet, men det får gå som det går. Sjansen for seier er kanskje ikke så stor nå, så da får jeg bare måke på, sa en lattermildt Traa videre til Dagbladet.

SKAL VI DANSE: Første deltaker må reise hjem etter sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

48-åringen befinner seg nemlig helt nederst på oddsen over mulige vinnere i årets utgave av det populære danseprogrammet.

Da Dagbladet tok kontakt med henne i forkant av premieren, hadde hun følgende å si:

- Hvis ikke jeg har trua, da kan jeg like gjerne bare pakke sammen nå, så man må ha trua. Hver eneste gang, hver eneste dans så må målet være å ikke gå ut, sa hun den gangen.

Traa uttrykker også at hun først og fremst bare er glad for å få oppleve dette igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer