Kari Traa:

Avslører heftig lovnad

- Det får gå som det går, sier «Skal Vi Danse: All Stars»-aktuelle Kari Traa.

GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2.
GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag gikk første den første sendingen av «Skal Vi Danse: All Stars» av stabelen, hvor tidligere deltakere igjen fikk svinge seg på parketten.

Etter at alle av årets 13 deltakere hadde vist hva de var gode for, ble det fort klart at Triana Iglesias (40) og Kari Traa (48) var blant de to som hadde fått minst stemmer fra folket.

Iglesias måtte til slutt takke for seg som første deltaker ut av dansekonkurransen. Traa slapp dermed med skrekken.

Kort tid etter at sistnevnte tok seg videre til neste sending, kunne den tidligere freestylekjøreren til Dagbladet avsløre et spinnvilt veddemål hun har med seg selv.

Hvis hun skulle ta seg helt til finalen seinere i høst, skal Traa nemlig legge ut på en spesiell reise.

- Jeg satt å tenkte: «Hvis jeg utrolig nok kommer til finalen, skal jeg kjøre elsparkesykkelen til Voss», etter finalen så klart, sa 48-åringen til Dagbladets reporter rett etter sendeslutt.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Den store finalen finner ikke sted før i midten av november, så Traa er litt usikker på hvor bra føret er for en elsparkesykkel på den tiden av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.