Dennis Vareide på «Farmen kjendis»

Avslører helsedrama i «Farmen»-kulissene: - Ble sendt på legevakta tre ganger

Dennis Vareide forlater gården etter spennende tvekamp og letter på sløret om oppholdet.

SENDT PÅ DØR: Etter en spennende tvekamp, måtte Dennis Vareide pakke baggen og forlate «Farmen»-gården. Nå forteller han om helseproblemene han hadde inne på gården, som ikke ble vist på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
SENDT PÅ DØR: Etter en spennende tvekamp, måtte Dennis Vareide pakke baggen og forlate «Farmen»-gården. Nå forteller han om helseproblemene han hadde inne på gården, som ikke ble vist på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det begynner å spisse seg til på gården i Østfold, der et knippe kjendiser fortsatt konkurrerer om hvem som best kan leve 100 år tilbake i tid. Årets «Farmen kjendis»-sesong har bydd på konflikt, intriger og hemmelige planer, men gårdslivet har også fått flere vennskap til å oppstå.

Det sørget for at kveldens tvekamp ble av den vonde sorten. Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) og Dennis Vareide (27) ble gode venner under innspillingen, men en av dem måtte altså denne gangen takke for seg.

Øksekast ble valgt som gren, og hele tre runder måtte til for å avgjøre utfallet. Begge fikk nemlig samme antall antall poeng i de to første rundene, til forbauselse fra resten av gjengen - som nærmest beit negler under kampen.

Det var derimot Thorbjørnsen som fikk inn det avgjørende kastet, og dermed sikret seg en uke til på gården.

Lite dramatisk

- Da Stays traff så himla bra, måtte jeg bare takke for meg. Jeg skjønte at det var mye som skulle til etter det flotte kastet hans, og det var egentlig helt greit. Jeg kunne ikke vinne, sier Vareide til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer