«Farmen kjendis»:

Avslører «hemmelig» beskjed

Etter tvekampen hvisket Marit Andreassen noe i øret til Elin Tvedt.

TVEKAMP: Elin Tvedt og Marit Andreassen kjempet mot hverandre søndag. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
TVEKAMP: Elin Tvedt og Marit Andreassen kjempet mot hverandre søndag. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige uke var det skuespiller Marit Andreassen (56) og TV-profil, programleder og tidligere væranker Elin Tvedt (49) som møttes til kamp i «Farmen kjendis».

Nok en gang skulle det konkurreres i øksekast, og det var Elin Tvedt som trakk det korteste strået og måtte forlate gården.

- Jeg skulle ønske det ikke var jeg som måtte ut i kamp. Og nå i ettertid tenker jeg at jeg burde valgt «Sekken». Det er en ny gren og jeg visste ikke helt hvordan den fungerte. Jeg ga beskjed til produksjonen at de burde vise fram hvordan fungerer - til de som skulle i kamp etter meg, uttalte Tvedt til Dagbladet i etterkant.

Videre la hun til at hun ikke var overrasket over at det var nettopp hun som ble valgt til andrekjempe.

SNAKKER IKKE: Lina Adampour valgte å trekke seg fra «Farmen Kjendis» etter kommentarer og vitser fra Ørnulf Høyer. I søndagens episode må storbonden svare for seg. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

- Marit ville jo bli værende og mente at jeg var den enkleste å slå. Jeg syntes selvsagt det var veldig kjedelig, og visste at det sto mellom meg og Malin (Nesvoll, journ.anm.).

Etter at Andreassens seier var et faktum ga hun en klem til Tvedt.

Da benyttet skuespilleren muligheten til å hviske en «hemmelig» beskjed i øret til værankeret.

Det uttaler Tvedt til TV 2.

- Det er vel ingen hemmelighet egentlig, at veldig mange har sagt at de håper jeg kommer tilbake, og at Marit har hatt en del småkonflikter her inne. Og det sa jo Marit selv når hun ga meg en klem, uttaler Tvedt og fortsetter:

- Hun sa «det er jo deg de egentlig ville ha tilbake».

Tvedt, på sin side, forteller at hun sa til Andreassen at hun måtte gå inn, starte på nytt og ha det gøy.

FOBI: Det tar ikke lang tid før utfordrer på «Farmen Kjendis», Jan Tore Kjær, må møte sin største fobi. Reporter og video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

49-åringen forteller at «Farmen kjendis»-kollegaen skal ha vært veldig lei seg over å ha sendt henne hjem.

- Hun sa jeg vet du vil bli, og så ble det meg (som røk, journ.anm.). Så hun har nok litt dårlig samvittighet for at hun valgte meg, men noen måtte hun jo velge.

Tvedt legger imidlertid ikke skjul på at hun ble skuffet over valget til Andreassen.

- Sist uke sa hun at hun ikke kom til å velge meg hvis hun ble førstekjempe. Derfor så var jeg nok litt rolig på det, men jeg skjønte jo utover dagen i går at det var stor sjans for at det kunne bli meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer